PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Rabu, 29 September 2010

(= Topsyturvymum : First Lucky Draw =)


*** Entry baru plz scroll dibawah ...
kasi chance sticky post TTM interprem kat sini ....
Bismillahirrohmanirrohimmm...fuhhhhh..fuh.. (ekekek...)
*****************************************************
Yieeehaaaa...*sambil lompat keluar*
Berita gumbira untuk andaaa!! *Kalau tak gumbira pun buat2 je la gumbira ye..macam la tak biasa kannn :D*
TTM korang ni dah sampai seru nak buat LUCKY DRAW kat Dapur Malus Domestica hari ini.
Semua yang layak memenuhi syarat2 di jemput untuk menyertai LUCKY DRAW ini.*haku ni kalau bab bagi ayat formal memang lemah*
TOPSYTURVYMUM FIRST LUCKY DRAW!
INI HADIAHNYERR..
JENG JENG JENG!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Product Information :
4 Dinner Plates, 4 Bread & Butter Plates, 4 Soup / Cereal Bowls, 4 Stoneware Mugs
Item Code : 1065856
Weight : 4,275g
Category : Dinnerware
Pattern : Geometric
Product Description
Corelle Dinnerware range is break, chip, scratch and stain resistant.
Its made from a unique material called Vitrelle which compresses two layers of different glass compositions, so it's incredibly tough. It's microwave, Dishwasher and oven safe.

Syarat-syarat penyertaan:
1. Anda adalah seorang blogger. (Insya'Allah lain kali aku buat lucky draw utk blogger dan reader pulak ye)
2. Beralamat/mempunyai alamat di Malaysia.(Bermakna yang berada di luar negara juga boleh menyertai kalau ada alamat di Malaysia.)
3. Penyertaan mesti dibuat di dalam bentuk entry secara STICKY POST(Tutorial utk sticky post klik
SINI) di blog anda. Caranya, copy je la entry ni.(1 profile cuma layak masuk satu penyertaan sahaja.)
4. Setelah siap buat entry, sila hantar link penyertaan anda di ruangan komen entry ini. (Nanti aku masukkan link blog anda kat entry ni)
5. Tarikh tutupnya adalah bila-bila masa sahaja dalam minggu ni(Sebelum Isnin depan 04/10/2010). Aku akan buat entry kalau dah tutup. Bila dah tutup, maka boleh hilangkan sticky post tu.
6. Pemenang akan dipilih
DI SINI.
p/s kepada penganjur: cantiknya pinggan mangkuktu.. nak jugak utk hadiah diri sendri,ekekek..harap2 bertuah..

Salam sayang dari,

Jom Klik banner ni.. besar faedahnya..

gif creator

Isnin, 20 September 2010

danish with aLia..


Salam Lebaran semUa.. masih di ambang bercutI ke or da kembali ke pangkal kerja..ekeke uMidaniHs nak shaRe gambar cuN anak buah umI daniSh, iaitu sepupu baru danisH.. cute la sangat2.. nama dia aLia shahira... belum setahun tp da pandai jalan.. n kalau nak tahu..dia suka bulI daniSh..ekekeke.. kecik molek je orang nyer tapi dia suka sakat danish...

nasib danish cooL je, kot la dia balas balikk.. sekali bagI je si aLia ni da tumbang, risau gak.. apepUn.. umah mak kat johor cerIa dgn 2 orang cucU nya yg riuh sakan danish la yang paling kecoH ekeke


Yang kat bawah ni, adalah gambar yang telah dirakam oleh danish sendiri.. saksikan la pakar photografer, tah sape ajar dia on sdri camera pun tak tahu la..budak sekarang memang cerdik2...huhuh


video

Salam sayang dari,



Jom Klik banner ni.. besar faedahnya..


gif creator

Khamis, 2 September 2010

Salam Lebaran walaupun dugaan..


hai, korang, lama umi tak menulis dan sungguh2 umidanish rindu korang semua.. masa memang sungguh2 mencemburui dan ditamabh dengan pelbagai dugaan dari nya maka umi mengambil keputusan mendiamkan diri dan lebih mendekatiNya.


Semalam, arwah nenek sebelah aayah umidanish telah selamat dikebumikan. Beliau yang berusia meninggal kerana sakit tua. Moga rohnya dicucuri rahmat, doa umi didalam hati.


Raya tahun ni, memang macam tak beraya, memangla lansir rumah bertukar, rumah berkemas cantik dan kuih berbuat walau tak banyak, tp gagah juga la nak buat.. Tapi, hati uMI saYu memikirkan aBi yang masih tak siHAt. Lepas raya ni mungkin akan menjalani pembedahan.. harap2 tiada apa2 dan moga Allah permudahkan segala urusan hambaNya ini. Pembedahan kene dilakukan dalam masa terdekat sebab abi akan sekali lagi berangkat ke Arab Saudi menguruskan tetamu Allah disana..


Apapun dugaanNya kali ini, umi redha dan tabah.. moga korang semua berbahagia dan gembira selalu. Umi danish menyusun sepuluh jari memohon ampun dan maaf andai ada tersalah kata terguris jiwa apabila membaca bait2 di umidanishku ini.. Salam lebaran


Salam sayang dari,



Jom Klik banner ni.. besar faedahnya..


gif creator