PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Selasa, 19 November 2013

Jom Joint Best Team Shaklee Aisy BalQish jana pendapatan
Assalamualaikum dan Salam sejahtera,
Bismillahirrohmanirrohim,

Sape Nak join Team Shaklee umiIzz???Sape  sungguh-sungguh nak berjaya kaya raya untuk bantu mak ayah bahagia, untuk bantu ummah yang memerlukan malah sape nak senang untuk anak cucu mereka???Jom  join Biz Shaklee bersama Best Team Shaklee kami iaitu ~aisy balQish~..


Alhamdulillah, kalau dulu umiIzz xde rasa pape bila da tengah bulan namun sekarang ni setiap tengah bulan umiIzz bersyukur sebab ada income tambahan masuk setiap tengah-tengah bulan.. Mula-mula join sahaja umiIzz da buat 3angka sebab saya pulun barang untuk ibu umiIzz =).

So skrg ini tinggal nak realitikan income 6 angka sebulan., insyaAllah semua izin Allah.


Actually, umiIzz dah pakai Shaklee ni sejak zaman U dulu.. Almaklumlah teringin nak cantik, so orderla shaklee dengan kakak senior. Waktu tu boleh bayar ansuran jika ambil ikut pakej yang diberi =).. Tak sangka pula sekarang ni UmiIzz terlibat secara terus dengan Biz Shaklee dan alhamdulillah ada team sendiri =). Maskara tu umiIzz masih simpan sebab ada kenangan disebaliknya =)

Jika ada yang berminat nak join, boleh terus wsap umiIzz atau pun email pada umiIzz bagitahu saya nak jadi ahli shaklee. Hanya RM75 dikenakan untuk proses pendaftaran untuk seumur hidup dan anda akan diberi kit shaklee members dan join group umiIzz.

Apa yang ada dengan best team shaklee umiIzz?? Anda akan disediakan bahan promo dan tutorial membina blog biz Shaklee.. Juga akan diajar menjemput rezeki dengan cara terbaik, insyaAllah semuanya dengan izin Allah =)


Pengedar Sah Shaklee Kuala Lumpur (ID : 915911) 
Dealer Shaklee Kuala Lumpur
Email : alynn_41181mr [at] yahoo.com
Hp : 013.2028.136


Salam sayang dari,


gif creator
gif creator

0 comments: