PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Isnin, 20 September 2010

danish with aLia..


Salam Lebaran semUa.. masih di ambang bercutI ke or da kembali ke pangkal kerja..ekeke uMidaniHs nak shaRe gambar cuN anak buah umI daniSh, iaitu sepupu baru danisH.. cute la sangat2.. nama dia aLia shahira... belum setahun tp da pandai jalan.. n kalau nak tahu..dia suka bulI daniSh..ekekeke.. kecik molek je orang nyer tapi dia suka sakat danish...

nasib danish cooL je, kot la dia balas balikk.. sekali bagI je si aLia ni da tumbang, risau gak.. apepUn.. umah mak kat johor cerIa dgn 2 orang cucU nya yg riuh sakan danish la yang paling kecoH ekeke


Yang kat bawah ni, adalah gambar yang telah dirakam oleh danish sendiri.. saksikan la pakar photografer, tah sape ajar dia on sdri camera pun tak tahu la..budak sekarang memang cerdik2...huhuh




Salam sayang dari,



Jom Klik banner ni.. besar faedahnya..


gif creator

3 comments:

dotblogspotdotkom berkata...

salam tuan blog...

tak leh baca entry tu?.. uihk.... pakcik pun tak pahyam nape... sian la kamu..huhuhuh

[-suziey-] berkata...

salam umidanish..sihat ke? cam adik badik plak tgk muka danish ngn alia..2-2 comel..hikss

UmiDAnisH berkata...

pakcikdot:
tu la, nape erk?

suziey:
alhamdulillah kita sihat2 sahaja.. meke tu sepupu tu ada iras2 kot