PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Khamis, 2 September 2010

Salam Lebaran walaupun dugaan..


hai, korang, lama umi tak menulis dan sungguh2 umidanish rindu korang semua.. masa memang sungguh2 mencemburui dan ditamabh dengan pelbagai dugaan dari nya maka umi mengambil keputusan mendiamkan diri dan lebih mendekatiNya.


Semalam, arwah nenek sebelah aayah umidanish telah selamat dikebumikan. Beliau yang berusia meninggal kerana sakit tua. Moga rohnya dicucuri rahmat, doa umi didalam hati.


Raya tahun ni, memang macam tak beraya, memangla lansir rumah bertukar, rumah berkemas cantik dan kuih berbuat walau tak banyak, tp gagah juga la nak buat.. Tapi, hati uMI saYu memikirkan aBi yang masih tak siHAt. Lepas raya ni mungkin akan menjalani pembedahan.. harap2 tiada apa2 dan moga Allah permudahkan segala urusan hambaNya ini. Pembedahan kene dilakukan dalam masa terdekat sebab abi akan sekali lagi berangkat ke Arab Saudi menguruskan tetamu Allah disana..


Apapun dugaanNya kali ini, umi redha dan tabah.. moga korang semua berbahagia dan gembira selalu. Umi danish menyusun sepuluh jari memohon ampun dan maaf andai ada tersalah kata terguris jiwa apabila membaca bait2 di umidanishku ini.. Salam lebaran


Salam sayang dari,Jom Klik banner ni.. besar faedahnya..


gif creator