PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Jumaat, 9 September 2011

Tak berapa nak larat

Assalamualaikum,

Umidanish rindu sangat2 dengan semua, tapi apakan daya penyakit buatan orang ni macam2 peel nya.. hanya bole singgah sekejap2 tapi tidak untuk meluah idea.. rasa meloya tu sangat2 la banyak.. dan mood sentiasa kelaut.. pesal kelaut? tahla.. tp alhamdulillah.. Kalau bab ibadah, tuhan tu permudahkan la jugak walaupun tak larat.. hehe

Okla sampai ni dulu

Salam sayang dari,




Jom Klik banner ni..
gif creator

1 comments:

Ms Fai Ayie berkata...

first time singgah blog akak... sgt cntik, comel blog ni... hehe ;)) kak, bykkn rehat k... doakn fai cepat2 pregnant ea kak ;p

Rahsia milk booster/Berpantang tanpa jamu