PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Jumaat, 20 Julai 2012

Bismillahirrohmannirohim...

Masyaallah, lama sungguh tidak menaip.. Sungguh!!! banyak cerita nak dikongsi kepada kawan2 dan sungguh2 rindu akan semua kawan2.. Tapi apakan daya masa tidak mengizinkan untuk Umi Izz menaip disini.

Dikesempatan ini umi danish nak ucapkan terima kasih kepada semua kawan2 yang telah sudi mendoakan abi Izz a.k.a abid@nish dan alhamdulillah doa kalian semua Allah perkenankan TQ ya Allah.. Maha suci Allah andai kita benar2 percaya akan janji2nya Insyaallah kita tak dihampakan dalam mellaui ujianNya walaupun pahit untuk kita lalui.. Alhamdulillah, abi Izz yang baru lepas operation  telah kembali sihat sedia kala.

P/s utk kawan2 yg terlibat dengan saguhati cameron hightland yang masih tidak dapat saguhati, sila emailkan kepada umi Izz di alynn_41181mr[at]yahoo.com.

Selain itu umi Izz mohon ampun dan maaf seandainya setiap apa yg ditulis tidak kesampaian seperti janji menyebarkan kisah keperibadian saidatina aisyah, fatimah dll lagi. Insyaallah berkesempatan nt umi Izz akan teruskan niat suci umi.

Percayalah.. Doa itu senjata mukmin andai kita sedih berdoa dan terus berdoa disamping kuatkan amalan2 ibadah insyaallah.. dipermudahkan jalan oleh Allah


Salam sayang dari,
 
 Jom Klik banner ni.. besar faedahnya..



gif creator

2 comments:

d0tbl0gsp0td0tk0m berkata...

yes... btl tu.... kita berada dalam keadaan sekarang pun hasil dari doa orang yang kita tak pernah kenal pun...

doa muslim muslimat kan..... so sesama le kita berdoa.. sesungguhnye doa tu adalah senjata org mukmin.....

selamat berpuasa utk tuan belog.. uhuhuh

Yati Omar berkata...

Saya setuju dengan power of Doa. Tapi apapun DOA dan USAHA kena selari.
Kalau dah selari kedua-NYA, Insya-ALLAH akan dpt apa yg dihajat cuma bila & di mana sahaja.

Salam kenal ya. Jemput singgah ke blog saya :-)

http://mama-iloveu.blogspot.com/