PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Khamis, 2 Februari 2012

Tolong email alamat sempena hadiah saguhati yg telah join..

Assalamualaikum..

Maaf kerana menyepi diri. UmiD@nish sangat tidak sihat dan telah diberi cuti sakit selama beberapa hari yang lama. Oleh kerana internet kat rumah telah problem kembali dan tuan besar sangat bz.. umidanish terpaksa bersabar le.. arini baru masuk opis dan banyak la pulak koje nak disettle sebelum cuti panjang.. Apapun umidanish merayu kepada sesiapa yang masih lagi tidak mengemailkan umidanish alamat sempena pemberian saguhati, silalah berbuat segera kerana sekiranya umidanish telah bercuti berbulan2 makanya umiD@nish tak dapat uruskan dengan segera. So.. menunggula selama beberapa bulan...

Plz erk kengkawan.. email erk alamat korang.. setakat ni baru sepuluh org yg email.. Terima kasih kepada yang sudi join dan terlibat secara langsung dan tidak.. harap dapat menunggu saguhati yg akan sampai dan semoga kalian dilindungi Allah selalu hendaknya.. moga2 umid@nish selamat melahirkan nanti.. amin

Maaf kerana tidak dapat berjalan2 dirumah korang.. harap2 tenet cepatla baik kat umah

Salam sayang dari,


Jom Klik banner ni.. besar faedahnya..

gif creator

6 comments:

tunz berkata...

mama tunz doakan umi danish sentiasa dipelihara kesihatan.

e mail mama tunz:
zaqwanzafran@yahoo.com

dotblogspotdotkom berkata...

yang penting... jaga kesihatan..... itu yg utama.. bila sihat... seme mende blh buat......

so sihat itu adalah dugaan dari ALLAH yang kita langsung tak perasan.....

bersyukur dengan apa yg diberi.....

PinkUmmi berkata...

Salam...
sy dah sent details

zahirah.zahrin@gmail.com

Cik Rose Cute berkata...

follow sini...

Ina Hashim berkata...

salam,

sy dah emelkan details last month...ada dapat tak?

Ina Hashim berkata...

salam,

semoga dah sembuh seperti sediakala...sy dah sent details jugak last month rasanya

hezlinahashim@yahoo.com