PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Sabtu, 31 Disember 2011

Senarai penerima saguhati dan jom join,masih dibuka lagi... =)



ENTRY NI LAMA SIKITLA SAMPAI 50 SAGUHATI TU HABIS.. NAK JOIN UNTUK SAGUHATI BANTU UMI KLIK SINI


Assalamualaikum...

Terima kasih kepada semua yang sudi membantu umid@nish mendoakan abid@ni$h yang berada di tanah suci.. Alhamdulillah, abid@ni$h berada didalam keadaan sejahtera dan dapat menjalanan tugas dengan mudah berkat dari doa kawan2.. terima kasih kepada yang sudi.. Moga kebahagiaan bersama kami dan kawan2 semua hingga ke syurga.

Ok, umid@nish belum lagi nak tutup untuk sesi 50 saguhati untuk kawan2.. sesiapa yang masih berminat bolehla meninggalkan k0men di entry di sini.. Namun ada juga peserta yang umi akan berikan saguhati kerana beliau meninggalkan doa di entry lain.. (kepada yang nak join nnt tinggalkan komen di entry di sini yer, takut umi terlepas pandang..) umi ikhlas nak bg korang..

So dibawah ni senarai nama kawan2 yang sudi bantu umi.. harap korang dapat emailkan alamat korang di alynn_41181mr (at) yahoo (dot) com.. Jom tengok sape yang pemurah doanya:

13. Fieda
15. Ayusipermata biru - TQ akak tahu kamu siapa

Ok setakat ni je senarai yang ada.. Alhamdulillah.... Syukran jazilan.. takpela.. mungkin umidanish jarang singgah2 blog korang almaklumla kesihatan tidak mengizinkan.. tapi kalau kawan2 yg list di atas nak ajak kawan2 yg lain join bantu umi.. alhamdulillah.. entry ni akan kekal lama sikitla yer.. selagi tak habis saguhati tu, umidanish akan kekalkan entry ni.. Terima kasih kepada yang sudi, jangan lupa emailkan alamat yer.. alamat malaysia tau.. =)


Salam sayang dari,

Jom Klik banner ni..


gif creator

6 comments:

Nida berkata...

As-salam..

Terima kasih Umi atas saguhati yang diberi.. syukur.

Moga Umi diberikan kesihatan dan ketabahan olehNYA..

Kak Nida dah sent details, harap selamat diterima (fuf323@gmail.com)

Terima kasih sekali lagi.

-fieda- berkata...

terima kasih atas saguhati yg diberikan..yg penting saya harap semoga semua doa dari kwn2 umi akan dimakbulkan olehNYA......amin....

saya sent detail
fieda.rafli@yahoo.com

liana berkata...

Alhamdulillah..ada rezeki..ni email liana lin..melina315@hotmail.com

dotblogspotdotkom berkata...

Al-hamdulillah.... syukur pada ALLAH kerana ALLAH masih lagi bagi pinjaman kenikmatan kepada kita..... pinjaman yang perlu dibayar dengan bersyukur dan ikut arahan ALLAH...

semua tu ikhlas.... tanggungjawab sesaam manusia....

bkn tak sudi.... apa2 pun cukup la dengan bersyukur pada ALLAH...

TQ fren...

ibu MZW @ farah idayu berkata...

Salam umidanish,

saya dah send alamat saya di email ya. Tq in advance.

farahidayu84@yahoo.com

Al-Saaleika berkata...

Anaa sokong umi..:)

http://al-saaleika.blogspot.com/2011/11/ummi-danish-ga.html