PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Ahad, 10 Februari 2013

Omega Guard ShakleeBismillahirrohmanirrohim..

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Lama tak menulis, malam-malam ni umi ambil kesempatan untuk menaip sedikit.. Almaklumla malam-malam ni la masa sesuai bila anak-anak umi dah tidur manakala abi Izz pula sibuk melayan TV.. Ok, malam ni umi nak share cerita best berkenaan Vitamin yang dikenali oleh semua orang.

Ok, ramai tahu omega baik untuk otak, jantung sebab mengawal kolestrol serta sangat baik untuk mata. Bagi ibu mengandung, pengambilan dalam usia kandungan yang sesuai amatlah digalakkan kerana membantu pembinaan otak dan juga mata bayi didalam kandungan. Otak adalah benda terpenting dalam tubuh badan. Oleh yang demikian otak yang sihat diperlukan untuk mengawal semua yang terjadi pada diri manusia. =)Pengambilan Omega Guard Shaklee diperlukan dan pemilihan hanya dari Omega Guard Shaklee adalah kerana Omega Guard ialah minyak ikan terbaik dunia yang menggunakan penyulingan molekul 3 peringkat yang sangat eksklusif di bawah suhu rendah dan yang terjaga. Proses ini menumpukan kepada penghasilan asid lemak Omega-3 yang asli dan menghilangkan pencemaran termasuk logam berat, merkuri, kadmium dan sebagainya.


Minyak ikan boleh diperolehi secara semulajadi dari ikan2 laut seperti ikan kod, ikan kembung, ikan salmon dan sebagainya. Namun, kenapa kita masih perlu ambil fish oil dalam bentuk kapsul, dengankata lain Omega Guard?
  • Ikan2 laut mengandungi merkuri yang tinggi disebabkan oleh pencemaran. Jadi ia memberikan kesan yang tidak baik kepada kesihatan.
  • Kita memasak ikan dalam suhu tinggi yang boleh merosakkan khasiat minyak ikan itu sendiri.
Kebaikan Omega Guard:
  • Membantu mengurangkan risiko penyakit jantung
  • Membantu mengurangkan risiko alzheimer (nyanyuk)
  • Membantu dalam proses pembelajaran.(sangat digalakkan untuk student)
Bagi ibu yang menyusu sangat digalakkan mengambil omega kerana dapat meningkatkan kandungan DHA dalam susu ibu secara langsung membantu mempertingkatkan lagi kesihatan jantung dan secara langsung memberi daya ingatan yang baik terhadap ibu dan anak. Ianya juga membantu memecahkan lemak di dalam tubuh kita. Berbaloi makan….

Sebagai ibu tentu kita nakkan yang terbaik untuk sikecil, malah sebagai isteri tentunya kita nak kelihatan sihat cantik dan berseri dihadapan suami tercinta. Mulakan yang terbaik dari dalam kandungan kita lagi dan mulakan kecantikkan dengan pengambilan Omega Guard Shaklee. Mudah-mudahan dengan izin Allah, semuanya dipermudahkan dan di senangkan olehnya. 
Sekiranya berminat untuk mendapatkan Omega Guard Shaklee, boleh hubungi saya melalui contact me atau email ke alynn_41181mr [at] yahoo.com.

UmiIzzlynn
Pengedar Sah Shaklee Kuala Lumpur
(ID : 915911)
alynn_41181mr@yahoo.com

aisyizzlynn.com
babyumishop.com


Salam sayang dari,
 


gif creator

0 comments: