PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Jumaat, 18 Oktober 2013

Bulan Oktober Bulan Cantik Collagen Shaklee

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Lama juga tak menulis di blog umi memandangkan umi sangat sibuk urusan dipejabat malahan Umi juga sibuk membantu adik-adik yang nak berkecimpung dalam biz dan melakar blog biz. So kelas-kelas online umiIzz adakan bila ada waktu terluang hinggakan tak berkesempatan nak menaip bait cerita untuk dikongsikan kepada yang sudi menyinggah.

Hari ini umiIzz nak share sedikit berkenaan Collagen Shaklee yang sedang hangat dipromosikan. Bulan ini setiap belian 6 kotak Collagen Powder Shaklee akan menerima sekotak percuma Collagen Powder yang bernilai hampir RM300/sekotak. Disamping itu pembeli pakej promo ini juga akan menerima keahlian percuma seumur hidup yang bernilai RM65 sebagai yuran pendaftaran ahli.

Setiap orang telah mengatahui kolagen sangat perlu dalam tubuh badan kita kerana membantu tubuh kekal sihat dan muda sentiasa. Keserian wajah dan keanjalan kulit dapat dirasakan selepas penggunaan Collagen Shaklee. Bagi kaum wanita yang sangat menjaga penampilan dan ingin kelihatan muda dan berseri dimata suami, pengambilan Collagen Shaklee membantu anda tampil segak jelita.

Cerita lebih lanjut berkenaan Collagen Powder Shaklee ada di sini. Dan Kalau nak tahu umiIzz juga mengambil Collagen Shaklee dan telah menggunakannya selama 7bulan. Alhamdulillah hasilnya memuaskan. Kesan parut Chicken Pox yang umiIzz kena baru-baru ini hilang. Semuanya usaha dengan izin Allah.


Apabila usia meningkat, kulit wajah dan serimuka akan kelihatan tidak bermaya malah bagi yang kurang menjaga penampilan kesuraman amat ketara diwajah. Mungkin ada yang kata, tak perlu semua ini kerana ianya dah lumrah bila berusia kulit akan bertukar keanjalan dan keserian pun pudar. Pada umi, tak silah kita merawat dan menjaga penampilan lebih-lebih lagi untuk suami tercinta. Almaklumlah kebanyakan walaupun tak semua (tak semua tu maybe dalam 1%) yang sukakan keindahan. Lelaki suka memandang keindahan dan wanita suka menampilkan keindahan. Jika tidak berlebihan dan tak disalahgunakan tidak menjadi masalah. =)

So kepada yang berminat nakdapatkan Collagen Powder Shaklee yang masih dalam promo,boleh hubungi sy UmiIzz.. Malam ini umi Izz nak bermasker dengan Collagen Shaklee..

Keanjalan kulit begitu bermakna


Pengedar Sah Shaklee Kuala Lumpur (ID : 915911) 
Dealer Shaklee Kuala Lumpur
Email : alynn_41181mr [at] yahoo.com
Hp : 013.2028.136
Nota : Penghantaran ke seluruh Malaysia.

Salam sayang dari,gif creator
gif creator

0 comments: