PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Isnin, 21 September 2015

Doa Syifa' penyembuh penyakit : Dengan Izin Allah..InsyaAllah

Assalamualaikum dan salam sejahtera,
Bismillahirrohmanirrohim..

Cuaca pagi ini redup dek kerana jerebu masih melanda namun lebih baik dari minggu lepas.. alhamdulilah.. Namun diharapkan hari esok dan mendatang, cuaca akan lebih baik untuk aktiviti anak-anak di kampung nanti.

Ok, harini teringat saru potongan ayat yang selalu umiIzz gunakan untuk setiap ujian kesakitan. Alhamdullah potongan ayat ini mendapat izin dari Allah sebagai penyembuh. Jom amalkan ketika tubuh badan tidak sihat dan tiup dibahagian yang sakit selepas tiap kali amalkan.

Seeloknya amalkan sekerap yang mungkin untuk mendapatkan keajaiban Allah AWT yang maha penyembuh.

Dan kami turunkan dengan beransur-ansur dari Al-Quran Ayat-Ayat Suci yang menjadi ubat penawar dan rahmat bagi orang-orang yang beriman kepadaNya dan (sebaliknya) Al-Quran tidak menambahkan orang-orang yang zalim (disebabkan keingkaran mereka) melainkan kerugian jua.


Alhamdulillah, maha suci Allah yang menyembuhkan.
Sewaktu kejadian yang berlaku pada adik Izz, masa itu Allah nak uji redha dan sabar kami.. Potongan ayat inilah umiIzz amalkan selain bacaan AlQuran setiap kali lepas solat.

Alhamdulillah.. semakin hari adik Izz bertambah baik dan bertambah molek. Semua dengan izin Allah dan syukur kerana mertua yang memberi hasil dari perkongsian seorang ustaz.

Moga Allah merahmati ibu mertua umiIzz dan Ustaz tersebut.

Jika korang diuji dengan kesakitan, ucapkanlah syukur dan bacalah surah ni untuk berdoa Allah yang maha penyembuh. InsyaAllah.. Allah perkenankan.

Selain ihtiar suppliment iaitu pemakanan tambahan, ikhtiar ini juga amatlah membantu kerana kita hanyalah hambaNya yang lemah.

Sekian untuk perkogsian hari ini.


Pengedar Sah Shaklee Kuala Lumpur
UmiIzz ; Izzlynn
Id : 915911
Email : alynn_41181mr[at]yahoo.com
Hp : 013.202.8136


Salam sayang dari,
  gif creator


gif creator

0 comments: