PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Selasa, 22 September 2015

Doakan JemaaH Haji 2015 : Wukuf Esok

Assalamualaikum dan salam sejahtera,
Bismillahirrohmanirrohim,

Keadaan Jerebu masih berbaki banyak.. Kalau tengok dari pejabat umiIzz, bangunan keliling ni seolah berkabus tapi hakikatnya ia diselubungi asap jelebu..
Alhamdulillah, kita menghampiri Aidiladha, esok pula bermulanya wukuf. Mesti ramai yang dah bersiap sedia balik kampung mahupun yang sedang berkira-kira jam nak bergerak pulang ke kampung.

Alhamdulillah, yang masih dipanjangkan umur di tanah suci Allah, dapatlah pahala menunaikan haji rukun islam ke-5, namun kepada yang telah dijemput Allah.. Percayalah.. mereka itu semua terpilih diantara yang terpilih.Alhamdulillah juga, kesihatan abiIzz juga baik. Cuma kedengaran angin kuat masih ada sekarang di Padang Arafah. Doakanlah agar semua para jemaah dimudahkan oleh Allah SWT untuk menunaikan haji dan dilindungi Allah dala apa jua keadaan.

Hati selalu berdebar-debar mendengaran berita tapi umiIzz yakin Allah maha pelindung dan setiap sesuatu itu ada hikmah dari Allah yang disediakan untuk Hambanya yang beriman.

MasyaAllah, maha suci Allah tuhan sekalian alam.
Moga setiap amalan kita Allah mudahkan dan diterima sebagai bekalan.

InsyaAllah..


Danish cukup suka baca ni.. kadang jadi zikir di mulut dia.. Alhamdulillah.. Moga rezeki dia juga secepat abiIzz.. MUda-muda dah sampai sana.


Pengedar Sah Shaklee Kuala Lumpur
UmiIzz ; Izzlynn
Id : 915911
Email : alynn_41181mr[at]yahoo.com
Hp : 013.202.8136


Salam sayang dari,
gif creator
gif creator

0 comments: