PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Khamis, 2 Jun 2011

Minta tolong... tolong lah...

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Huhuhuhu, kenapa erk? kenapa??? kenapa mesti terjadi macam ni??? Dan kenapa mesti umidanish yang kene??? Ujian owh ujian...huhuhuhu

image : pinjam pakcik google

Sape tahu kenapa kalau kita login blog akan jd 404 error?? Kenpa macam tu? pastu jenuhla nak delete link yang panjang2 bercantum dengan link dashboard tu.. kenapa erk? ada virus ke? kalau da buang cantuman link tu baru leh masuk dashborad..

Sape jadi cam umidanish jugak? Apa nak buat kalau da jadi macam tu??Tolng bg tunjuk ajar sikit. boleh?

Salam sayang dari,

Jom Klik banner ni.. besar faedahnya..

gif creator

5 comments:

dotblogspotdotkom berkata...

sila ke sini utk lebih kepastian......

http://www.404errorpages.com/

UmiDanisH berkata...

Pakcikdot:
TQ erk, nt umidanish cek kat sana.. =)

mamalieyna berkata...

oooh eina pun msh bermslh dgn blogspot ni...huu~ login cara lain..yg biasa login tak dpt loor...

itu ada penyelesaian tu.. ^_^

Lulu caldina berkata...

http://lulu-pages.blogspot.com/2011/06/apa-yang-ku-terima.html

[-suziey-] berkata...

erkkk..xpnh plk jadi camtu..hmm nape ek..klu dpt solution share ok :)