PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Jumaat, 3 Jun 2011

Cenderahati dari kawan..



Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Apekhabar korang? Harapnya semua sihat2.. umidanish petang ni nampaknya sakit kepala sebab panas sangat.. td masa ambil air sembahyang punyalah panas, macamana lah agaknya kepanasan di "sana" nanti..

Namun petang ni sekali lagi umidanish ucap syukur dan tersenyum lebar kerana ada seseorang yang sudi menghadiahkan cenderahati kepada umi.. sungguh umi tak sangka, bersungguh2 kawan umi ni nak bagi cenderahati.. Memula tu rasa malu pun ada, tp katanya ikhlas, kita pun ikhlas hati nak menerimanya dengan penuh gembira..

Terima kasih wahai puan suziey.. Sungguh umi tak sangka baik sungguh mu sebab sudi nak memberi saguhati comel2, jom layan gambar..




Nampaknya bertambah2 la koleksi keychain, FM dan yang cute2 ni.. terima kasih wahai puan suziey yang baik hati.. moga rezeki mu bertambah-tambah dan ikatan ukhuwah kita berkekalan.. amin

Salam sayang dari,
Jom Klik banner ni.. besar faedahnya..

gif creator

2 comments:

[-suziey-] berkata...

eeee malu nya..siap buat n3..haih..kita ikhlas la umidanish..smga 1 day nnti kita dpt bersua muka plak :)

UmiDanisH berkata...

Terima kasih suziey.. org memberi kita merasa, orang berbudi kita berbahasa.. =)