PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Rabu, 16 November 2011

Syukur alhamdulillah

Assalamualaikum..

Korang pekabo.. umidanish alhamdulillah dalam lindungan Allah.. hari ni pengajaran untuk umi... tak perlu cite la erk.. cukup umi cakap.. dalam perjalanan balik tadi Allah melindungi umi dari terjadi sesuatu yang menyeramkan.. mengucap panjang umi masa pulang tadi.. Syukur alhamdulillah



Harap2 pasni tidak berlaku lagi pada umi atau orang lain..

Salam sayang dari,

Jom Klik banner ni.. besar faedahnya..

gif creator

4 comments:

fieda berkata...

nape tu umie..saya plk yg naik seram ni..apa2pun alhamdulillah sbb umie selamat..moga2 sentiasa dilindungi..

mamalieyna berkata...

jln2 sini..lama tak menjengah..hu~

Alhamdulillah selamat, hrp2 benda camni tak terjadi lagi..

MamaAzzim berkata...

Syukur Alhamdulillah..semoga lebih berjati-hati..jenayah ada di mana-mana.

Ms Fai berkata...

syukur umie takda ape2... ummie sihat? dah lama tak jenguk sini ;)

Kita perlukan supplemen atau tidak??