PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Isnin, 9 Ogos 2010

Bila Umi sIbuk...

Bila sibuk dengan pelbagai kerja hingga terpaksa bawak anaK ke tempat kerja time hujung minggU... suamI sangat2 memahami tetapi ada pulak suara2 sumbang berBunYi... sibuk sangAt kaH???? Uihhhh.. nak tahu sangat e? meh terjah Opis uMi tenGok apa yg sibuk sangat2..

Macam tak pernah kerja plak tak percaya apa yang kita cakaP.. kadang2 tensen dgn bunyi2 langau ni.. takpela.. yang penting cinta hati kita iaitu encik suami dan anak kesayangan very spoting dan memahami.. SunggUh bukan ini yg uMi carI tp ini juga saTu tanGGung jawab Umi dan buat langau2 yg berbisik2 kuat tu... Allah ada dimana2 jd insafla.. nak pose ni kan kita patut tambah ibadah..nak2 da hujung tahun ni.. tahun depan da tambah umur.. tah kan sempat tah tidak..ye tak??

huhuhu...arini dgn esok kursus laGi dan dgn kursus ni cukuPla kursus uMi utk tempoh setahun.. no more kursus2 laGi.. k sayang uMi...

Korang, selamat berpuasa..

Salam sayang dari,
Jom Klik banner ni.. besar faedahnya..

gif creator

1 comments:

MaMaSiTi berkata...

saketnya telinga bunyik langau... ngauuu2... ngauuuu2...kalo MaMaSiTi amik pemukul lalat tue, cepat2..