PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Selasa, 10 Ogos 2010

Selamat berpuasa

beHai korang...bersiaran dibilik kursus.. Umi danIsh nak memohon maaf diatas segala kekhilafan umI danish, danish dan Abi.. seBelum kita meneruskan perjuangan kita untuk mencari seberapa banyak iBAdah di bulan ramadhan, elokla kita bermaafan... mudah2an kita semua mendapat barokah dan pahala yang berlipat kali ganda..


huhuhu... korang dapat berpuasa ke esOk?? ekekek.. k la.. kalau jadi esoK kita berpuasa jgn lupa malam ni date kita paling penting... uikkkkk?? kita ada buat temujanji ke? ada....

Kita semua dijemput mengahadirkan diri beramai2 berjemaah dimasjid untuk mnenunaikan solat tarawih... bestnyer.. mesti ada yg tak sabar2 nak melaluinya kan..

k la korang... jangan lupa, bulan ramadhan ni... kita sama2 lah memperbanyakkan amal ibadah... banyakkan bersabar..huhuhu...


terimala kek sedap ehsan dari encik gogle..ekeke

p.s:- heheh gile kayo dapat hadiah coklat menang present group arini..wakaka


Salam sayang dari,


Jom Klik banner ni.. besar faedahnya..

gif creator

1 comments:

Ibu_Khalish berkata...

Salam Ramadan utk Ummi Danish. Moga kita semua diberkati. Tak habis kursus lagi ke?