PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Isnin, 2 Ogos 2010

Warkah buat danish.. sungguh emo..

Salam sayang anak ku..

Umi tahu.. sejak danish makin besar, danish makin pintar.. makin keletah dan makin bijak.. umi tahu danish memang cepat dalam segala hal.. tapi sayang, ada benda yg danish tak boleh lakukan dan bukan umi sengaja tak bg danish buat..

Semalam umi marah danish bukan umi tak sayang, tapi umi terpaksa lakukan untuk danish..semuanya sebab danish anak umi dan umi sayang danish.. sayang sangat2.. tahu tak betapa kesalnya hati bila lepas memarahi mu, apalagi bila memandang wajah mu yg letih merajuk sampai tertido.. air mata ni tak henti2 mengalir sayang.. bukan kerana kecil hati dgn perangai mu, tp menyesal kerana memarahi mu..kesalnya kerana memarahi mu..Sakitnya hati umi kerana umi memarahimu.. tapi uMi terpaksa sayang..demi mu..

Umi tak cukup kuat unTuk melaluinYA, sayang.. tP..Umi haraP, uMi kuat utk lalui detik2 membesarKan mu.. supaYa dirimu menjadi anak yang soleh.. itu harapan umi.. dan ketahuilah umi dan abi sayangkan mu lebih dari apa yang kami ada.. Moga doa uMi selalu padaNYA dimakbulkan supaya diri mu tabah menghadapi hari2 mendatang yg penuh dugaan yang mencabar..

"Ya Allah, lindungi anak ku yang ku sayang"



Salam sayang dari umi mu,


Jom Klik banner ni.. besar faedahnya..

gif creator

7 comments:

[-suziey-] berkata...

huhu..syahdunya..huhu..sbb kt pn slalu camtu gk..dh marah2 sedih plak..rs bersaalh..huhu

yatie berkata...

same la mek...smlm pg2 org marah inas, sbb x nak mkn ubat...nanges2 die..pastu terus anto taska..dok opis nyesal x sudah..:(

mamalieyna berkata...

hukhuk..syahdu..sure danish pun syahdu kalau 1 day terbaca ni..huhu..yeee moga danish jd anak yg soleh..kdg2 kena jugak marah kan..tuk pelajaran..^_^

UmiDAnisH berkata...

suziey:
huhuhu, sungguh, memang sedih

UmiDAnisH berkata...

yat:
sedihkan.. bukan setakat nyesal, kekadang mengalir air mata

UmiDAnisH berkata...

mamalieyna:
sungguh umidanish tak sanggub sebenarnya, tp kita sebagai ibu terpaksa lakukannya.. hati ibu memang gitu

nza berkata...

gitulh kita mendidik anak...kanak2 kecil sdg belajar n sbg ibu kita brperanan besar menunjukkn mana yg betul n yg xbetul..setiap kesalahan perlu didenda sbagai ingatan...insyallah dgn cara itu anak2 dpt menerima n belajar mana yg boleh dilakukn n xboleh..sedari kecil mrk perlu dididik dgn displin n kasih syg....