PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Khamis, 29 Julai 2010

banyak nye keje... tolon..

Wiha... ni arini..kerja melambak2..naik muaK tengOk atas mejA penuH denGan macam2 kerTas.. nasib bukan urgent tapi tak urgent pun, kalau dibiarkan mau nyer jadi tinggI gunung ledang..ekekek

salAm semUa..koraNg banYAk keje tak meh tolong uMIdanish buat keje.. aduhai.. melambak2 pulok keje sejak 2 tiga minggu ni.. fening jadInya. tu pasaLla blog umi sunYi darI cerita dan uMi pun kurang nak berlegar2 meninggalkan jejak dirumah korang.. apa yang boleh hanya singgah sebentar melepaskan rindu baca entry korang..

kalini, umi daniSh nak kenalkan kat korang modeL headband babyumishop.. sunggu comel budaknya, cuma dalam gambar ni, dia tak mo senYum la..huhuhu.. apepun thanks to enCik Nazlee yang sudi meNjadikan anak buah kesayaNgannya sebagai model.. tQ erk baby Dhia.. Jom layan gambar..



nampak tak ladybird princess tu, cute kan macam dhia..


Apesallah comel sangat si Dhia..bole jadi calon menantu ni..ekeke


Salam sayang dari,



Jom Klik banner ni.. besar faedahnya..

gif creator

1 comments:

mamalieyna berkata...

comelnye Dhia, bertmbh2 comelnya bila pakai headband tu..^_^