PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Ahad, 11 Julai 2010

layan jele..

Sabtu aritu uMi danISh penuh aktivitI diluaR.. paGi2 laGi umI dah ke Al Islam Specialist untuk rawatan susulan danISh. al HamdulillaH danish tiada apa2 dan bertambah sihat seperti sediakala.. lepas p Al islaM.. kamI makan di arEa bukit aMAn.. hehe memang selera gile makan kat situ... danisH pun lajU je uMi suap nasi ngan sup ayam ngan ikan keli goreng...fuhhhh... sampai lupa nak snap gambaR...punya syiok makan2..ekekek..

pas kenYang makaN.. kami ke destinasi seterusnya... Ikea... carI baranG rumah sikIt2.. tp danisH umi yang macam tak puaS tidO, apa laGi... dia plak yang terlebIh eksited suda... ekekekek... tgkla gAmbar dia tu... layan jele..




yang ni dia tenGAh maIn... amBoiii syok nyer anAk umi ni...



pasTu... da pilih2.. kamI puN bayaRla... apa yang dibeli? adala.... sikit....heehe nak raya la katanYA, cis... cam borong sakanhuhuhu





pasTu kamI inGAt nak singgaH la uMah opaH danISh, rupanYA udah merayap dulU opah danISh ni so kamI ke Low Yat, umi Shoppingkan aBI HP... walla.. bini kaYoooo... ekekeke.. adalah rezeki sikit2..alhamdulillah..yg penTing orang yAng kita sayAng happy kan??



Menuju ke destinasi yeye... huhuhu layan jele..



Salam sayang dari,





Jom Klik banner ni.. besar faedahnya..


gif creator

3 comments:

[-suziey-] berkata...

waaa syioknya danish main wooden toys tu..hiks..

UmiDAnisH berkata...

huhuhuh.takdan nak masuk contes mu lg suziey oiiii..

mamalieyna berkata...

waa en suami dpt HP..best tu...tgk depa happy, kita pun happy kan..sesekali ada rezeki lebih apa salahnya kan..