PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Rabu, 28 Julai 2010

Majlis Perpisahan..

AriNi ada JAmuan perpisaHAn dan perhimpunAn..hahah macam kat sekolah kan ada perimpuNan, umidanish bukan cikgu yer..tp ada perimpunan jugak tau.. kali ni perpisahan timbalan ketua pengarah..

kiranya Timbalan Ni da 16 tahun kat opis umi ni, suku dekat jugak.. lama kan? kali ni beliau ditukarkan kerana naik pangkat... wahhh, bestkan dalam masa dekat ni dia dapat naik dengan cepat, rezeki beliau la katakan..

Puan Norehan ni seorang yang lembut dan mudah bergenang air mata.. dia sangat2 sensitif dan penuh sopan orang nya.. huhuhu..Apepun, umi danish ucapkan semoga puan norehan lebih berjaya di tempat barU...kalau buat nasi minayak untuk anak perempuan sorang dia tu hope jgn lupa jemput ye.. Jom layan puan lemah lembut dan air mata ni..










Salam sayang dari,


Jom Klik banner ni.. besar faedahnya..


gif creator

2 comments:

mamalieyna berkata...

Alhamdulillah..seronok tgk kengkwn yg dimurahkan rezeki ni..^_^..mmg lembut orgnya!

Yan berkata...

pandai jugak pn norehan bergaya...