PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Isnin, 5 Julai 2010

Pakej Terbaik

Haiii semua,memang lama tak bersiaran..sumenya gara2 pakej yang kami dapat.. korang nak tahu pakej apa.. danish seminggu demam kene admit lagi, lepas danish baik abi dgn umi plak demam.. kitog sakit tekak..rasa cam ada batu dalam tekak.. yang paling best sekali, belum baik lagi dari demam umi plak dapat sakit mata sebelah kanan...huhuhuh, memang tuhan nak menyuci dosa kecil umi sekeluarga.. Ya Allah permudahkan lah segalanya dan hamba mu redha diatas setiap ujian mu ini.. kengkawan yg lain.. jgn berkecil hati kalau umi tak dalan2 umah korang yer.pasai mata ni berair je le..

Salam sayang dari,


Jom Klik banner ni.. besar faedahnya..

gif creator

2 comments:

mamalieyna berkata...

oooh ye ke..musim demam la skrg..huhu..moga2 cepat baiknye ye!

[-suziey-] berkata...

la siannya sakit mata kah..ish rs mcm nk raya dh ni...cpt nya masa berlalu