PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Isnin, 12 Julai 2010

AlhamduLillah... dah sihat dan da selamat

SemALam.. uMi berpulun2 mengemas Stok yang sampaI.. idakla banyak mana tapi bolela untuk babYumiShop.. sambil meLayan danish yang laGi sibuk bila kita siBuk..aduhai.. anak uMi memang sungguh2 bz nyer..



Ok, kali ni nak cerita pasal CD yang worDing tukan.. aritu uMI cakap ada patern baru kan.. ha ni nak tunjuK sikit pattern nyer.. huhuhu, geramkan tengok... gebus and kalau duk kat motot baby..hhahaha, rasa nak geget2 jek..



tengok gambar ni.. sape yg taknak untuk memilikinYA..huhuh...nanges tgk cunn giler.. ni belum lagi uMi amIk gambo yg minky printed..huhuh hohoho, sori da.. lupa plak... memang cute habis..layan ni dulu erkk..

lepas mengamas barang2 yg dibeli smalam tu..umi pun susunla stok.. hehehe.. tgk la gambo ni..melambak stok tu mati tertindih dalam kotak..hihihi...



Yang ni pulak, apabila selesai disusun.. cantikkan???



Hihihihihi... kepada sesiapa yang ingin melihat kelembutan, kegebusan dan kekualitian barangan Lunatots atau barang keperluan baby yg lain seperti Branded Kid Wear, baranagan set ibu bersalin, dll.. bole singgah di Bandar Tasek Selatan.. alamat nya? huhuhu, hubungi umi jika berkenaan..

alhamdulillah, apa yang dirancang telah pun menjadi kenyataan.. syukur padanya.. Babyumishop telah didaftarkan sebagai Baby Umi Shop Enterprise (001964644-P). Terima kasih kepada yang menyokong terutama pelanggan BAbyumishop dan korang semua.. n tak lupa hubby dan danish tersayang.. umi sayang abi n danish..




Salam sayang dari,


Jom Klik banner ni.. besar faedahnya..

gif creator

10 comments:

momsandbabyshop berkata...

lin..tahniah....

UmiDAnisH berkata...

TQ laila... moga semuanya beralan lancar..insyaallah..

liana berkata...

tahniah ek lin..dah berkembang dah bisness ek...

mamalieyna berkata...

Alhamdulillah & Tahniah..moga terus success dlm bisness ye..^_^

[-suziey-] berkata...

tahniah..perniagaaa semakin berkembang:)

haza berkata...

tahniah dear... keep it up..

UmiDAnisH berkata...

mamalieyna..
TQ erkk..mudah2an atas doa kalian..ianya makin berjaya

UmiDAnisH berkata...

liana..
Huhuhu, TQ diatas sokongan..mu

UmiDAnisH berkata...

suziey:
TQ,dear

UmiDAnisH berkata...

haza:
Thanks cik puan haza.. berkat sokongan dan tunjuk ajar mu juga.. =)