PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Selasa, 20 Julai 2010

nak Kurus lagi?ehhh eh kursus la..


Harini umidaniSh start kurus...eh bukan kurus tapi Kursus..heheheh.. so sampai hari khamis dan jumaat baru masuk opis..tapI takpelah..tempat kursus umidanish ni ada tenet, so bole la layan kejap.. korang bz ke? semalam puas bergambar barang2 tp umi daniSh tak leh la nak post gambar2 tu arini.. nenanti la umidanish upload erk..


kursus apa? umidanish tengah kursus menaip, bole tak diorang ni bagi umi kursus menaip..apepun layan jele..ilmu jugakkan?ekekek.. takdela..umidanish tengah berkursus lain dari yang lain..ehhh korang wat la keje.. nanti umi cerita lagi,k..


daaaa...


Salam sayang dari,



Jom Klik banner ni.. besar faedahnya..


gif creator

2 comments:

mamalieyna berkata...

time ni bape nak bz..bz time dh berlalu sket..hehe..

slmt kurus...eeeh slmt berkursus..^_^

[-suziey-] berkata...

hahaha ye ye je ingtkan nk kurus..br nk tgk tips..ekkek:D