PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Khamis, 24 Jun 2010

Nak tengok ke?

Malam yang sepi..pi..pi.. pak mat jual topi...pi..pi..pi.. ha, sape ingat lagu ni??laguni la selalu bermain di bibir kanak2 seusia umi masa umi comel kekanak dolu2..BerSiaran dimalam harI menunggU kepulangaN abIdanish dari bermain badminTon...huhuhu,layan blog la jAp..

Baru lepas upload stok baru
Babyumishop,boleh tgk di Facebook taipkan babyumishop untuk mengetahui lebih lanjut atau klik disni..

KalIni stok terbaru untuk baJU2 babY and Kids.. memang cun habIs nak2 yang untuk gugurl's, alahai.. umidanish takde baby gugurl's ni.. sepintas lalu korang layan je la gambar ni erk..





Ha, yang dah berpangkah2 tu, sebab da sold outla tu.. so sape cepat dia punyA.. banyak jugak yg da sold out dan tinggal limited size jek..

k la, selamat melayan..

Salam sayang dari,


Jom Klik banner ni.. besar faedahnya..

gif creator

4 comments:

mamalieyna berkata...

syok eh shoping kalo ada baby girl ^_^! baju lawa2..

dotblogspotdotkom berkata...

waran hijau tu nampat cool sikit... sbb ari nih pakai baju melayu ijau pucuk pisang.. huhuhuuh

mama_umar_maryam berkata...

hihi..dah nk pose nih,jom kite berbsnes baju budak ;)

dsarah berkata...

kiut baju..