PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Isnin, 14 Jun 2010

danish jam 4 pagI dan mee goreng versi umidanish

Selamat pagI semUa..huhu, pepagI isNin ni teraSA sikit letIh paSAl daNish tetib BAnguN Jam 4 pagI ajaK maIn atas kaTil..wallA anak uMi, pepaGi da joget2..huhu, nasiB di aJAk bariNg dia Nak n kembali tertiDo semUla.. so mata masiH mamaI2 laGi ni.. kengantukkan terawal bangun tdo ariNi.. oleh kerana da siang so bedal la bangun sediakan sarapan jam 5 pagI tu..

mee goreg



umi memAng selaLu bangUn awaL sebAb siapkan semua saraPan aBi utk dibawa bekaL ke Opis, paGi ni..umi dan goreng kan mee goreng je utk bekalan aBi.. raJin??? hahah, kalau ikutkan hati malaS jugak..tapI bila terinGAt kata2 abI sebelUm kawIN.. dia ada kata seroNoknya biLa tengoK kawan2 dia ada yang isterI beKAlkan sarapAn paGi ke oPis,bahagianya kalau isteri dia macam tu..huhu.. so nak tak nak.. buatla jugak.. hehe, jaga hati suami kan.. "sayang" sebenarnya.. tapi tak bermakna yang tak sediakan sarapan tu tak sayang..ikut pada diri masing2 la.. tp umi seroNok bila balIk dari keje tgk bekal abi licin dimakan.. seronok bila air tangan kita dijamah hingga haBis..kalaU termasaK lebIh and bawak leBih untuk abI.. aBi kata dia akan share ngan kengkawan dia..huhu malu la pulak sebab den masak tak sedap... tp takpola, asal abi gembira..

so, korang apalaGi..selamat kembali bekerja.. jgn tak koje..pasai den pn tgh ngantuk gak cam malas nak wat koje..ekeke...





Salam sayang dari,





Jom Klik banner ni.. besar faedahnya..


gif creator

5 comments:

Hati Ema berkata...

udang tu nampak sedap

[-suziey-] berkata...

umangaih..danish nk tgk world cup kot umi..hiks:p

hmm kt dulu pn ade gk satu musim kasi hubby bw bekal..pastu xlarat.hhaha hubby pn xkisah..ok la.:p

UmiDAnisH berkata...

ema:
dang memang sedap dengan apa sekali pun

UmiDAnisH berkata...

suziey:
itu budak sudah pandai bangun ajak main..walhal takpenah2 pun..ni pasal penangan bola..ekeke

bawakkan jela..umi layankan jela..kalau tak larat,kasitau la..

mamalieyna berkata...

awai danish bangun, leh kawan ngn arif ler..suka bgn awai sbb tido awai...huhu..

bertuah abi..umi ghajin..hehe..kalo eina, mau bgn kul 4 pagi la, kalo nak buat sarapan beriya..skrg ni pun bgn kul 5.30..siapkan bekalan arif jer ngn air ...sarapan ngn roti..huhu..