PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Selasa, 15 Jun 2010

Di sebalik Coklate

ini Adalah gamBar diseBalik coklate yanG teLAh di monopolI oleH danISh seOrang.. namPAknYA yaNg ni memAng menurUn daRi peraNgai uMI danISh yaNG gemArkan Coklat..ekeke

actually gambar ni, diaMbil ketIka daNisH seroNok bermAin coklat dan daTang plaK idea nak snap... pastu terinGat pulak contesT si suziey aka ibu aQeel yg hensem tu.. so, try je la lucky untuk contest tu.. jom la kita layan picture nI.. contest suziey tu kat
sini



ni muka geram kat coklat yg digigit tu

ni muka da dapat rasa coklat tu, macam sedap je erk danish
Okla, tu saja untuk kali ni.. pas makan cokelat kene gosok gigi.. hehehe selamat bekerja..

Salam sayang dari,


Jom Klik banner ni.. besar faedahnya..

gif creator

5 comments:

[-suziey-] berkata...

amboih gigih btl..meriah coklat disana sini..hehe

UmiDAnisH berkata...

suziey:
hihihi, antu coklat umidanish ni tau..ekekeke

dotblogspotdotkom berkata...

mmg tak menahan... makan cokelat.. kang ronggak.... huhuhuhu...

Zaidah berkata...

meriahnyer coklat...

mamalieyna berkata...

wooo hantu cokelat tul ni..hehe..danish...good luck tuk contest kt bwh tu ye.. ^_^