PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Rabu, 16 Jun 2010

I'm Happy


Apesal Ngantukss je arini tahnyer umidanish... huhuhu, korang mesti tengah rajin buat keje.. umi buatla jugak,tp bila da syok buat.. naik syok jugak la mata ni naK tertutup..huhuhu

So, bila da cenggitu, apakata uMi layan korang jaP kan??? Ingat tak aritU umI daniSh kaTA sedanG menjalankan satu projek rahsia... ekekek, rahsia sangat sekarang ni fasa 1 pertama sudah siap.. sedang menunggu fasa kedua iaitu.... jeng jeng jeng... huhuhu... apadia? fasa ke dua la.. fasa ni untuk menaikkan taraf fasa pertama tadi..



Huhuhu... giler banyak idea sangat ke sampai urat otak nampak kat kepala tu?ekekeke..ada banyak fasa lagi dan harap2 nya impian umi tercapai dan projek umi ni berjalan lancar selancarnya.. apa misi korang sekarang? semua orang ada target masing2kan? macam tu jugak umi..

hahaha, agak2 korang misi apa erk? ekekeke, umi ni banyak berangan je la.. erm.. takpela sabar erk.. kalau menjadi, akan umI kongsikan paDa semUA..

taPi memanG nak share sIkit kegembiraan Ni denGAn korang.. umi memang tengah happy.. happy..happy.. dan happy



Salam sayang dari,






Jom Klik banner ni.. besar faedahnya..




gif creator

5 comments:

Ogy berkata...

salam ziarah...nk bg komen kat shout box tak boleh..kuar msg ni

Your IP address 202.75.4.160 has been banned from this shoutbox.

Please try again later.

kenapa ek..huhuh

ibu MZW @ farah idayu berkata...

happy bebeno dia nmpaknya..hehe~ saya pun tumpang happy juga ;) tak sabo tggu apakah fasa2 yg dimaksudkan itu~ cepat sket ye umi..hehe!

UmiDAnisH berkata...

Ogy:
alahai... npe plak jd camtu... rasanya takde plak umi banned mana2 blog, kalau ada pun yg tulis bukan2 je.. tp rasanya cam tak penah p blog ogy lagi.. camne leh cenggitu erk?? salam kenal ogy..

MaMaSiTi berkata...

umidanish.. jangan lupa info mamasiti tau!!hehe..

mama_umar_maryam berkata...

hihihihi..apela projek baekk umi danish ni yee..xsaba lak nk tau ;)