PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Selasa, 15 Jun 2010

"mamaeja & JJC 1st Giveaway : Cutest Baby With Hat Contest"

Entry Giveaway pulak, kali ni join giveaway from mamaeja & JarumJahitCollection iaitu "mamaeja & JJC 1st Giveaway : Cutest Baby With Hat Contest"



Jom layan gambar yang dipertaruhkan...

Nama Baby: Muhammad Izz Danish

D.O.B : 12.12.2008

Nama ibu : Umidanish

email : alynn_41181mr@yahoo.com

gambar yang dipertaruhkan ni diambil ketika kami bercuti di Cameron bulan mac tahun ni dan semua tahukan yg si danish ni memang payah nak pandang camera... jenuh panggil dia buat tak tahu je.. so terimalah senyuman manis dengan penuh gaya topi merah ekekeek.. utk gambar pilihan givaway kalini.. moga bertuah..

suka blog mamaeja: umidanish ni baru sungguh kenal ngan blog mamaeja ni..itu pun sebab nak join contest ni..hihih...tapikan bila da masuk tgk isi blog mamaeja,umi suka tgk gambar2 dalam blog mamaeja dan mamaeja ni ada anak yang comel iaitu Assyura..lepas tu ade blog jual baju baby lagi..jahit sendiri lak tu,cantik2 belaka..rajin tul mamaeja ni..memang mama yang gigih dan moga perniagaan mamaeja terus maju..

Terima kasih pihak penganjur dan penaja.. =)


Salam sayang dari,


Jom Klik banner ni.. besar faedahnya..

gif creator

15 comments:

mekchu berkata...

wah.. last minit ni..
good luck :)

UmiDAnisH berkata...

mekchu..
tQ...hehe.. kita mencube jek

dotblogspotdotkom berkata...

"...gambar yang dipertaruhkan ni ."..

uihk.. haram nih. ada unsur² pertaruhan.. perjudian.. muwaakakakaka

gud laks....

[-suziey-] berkata...

waa gigih skang umi danish yek//good luck danish

mamalieyna berkata...

good luck to izz danish yg kiut! ^_^

UmiDAnisH berkata...

pakcikdot:
pakcikkkkkkkkkkkk...huhuh

UmiDAnisH berkata...

suziey:
hihihi, ku saje nak menuhkan entry seharian

UmiDAnisH berkata...

mamalieyna:
Tq mamalieyna.. jomla join sekali

Me_Lina berkata...

good luck danish... hehehe alya pun baru join gak...

UmiDAnisH berkata...

me-lina:
TQ, good luck utk alya juga erk

mama eja :) berkata...

hai dearie...semua dah ok.. just tinggal ngape suke/x suke my blog je :) dah betulkan nnt inform ye :)

UmiDAnisH berkata...

mama eja:
TQ sudi datang dan bgtau pembetulan tu.. kita da buat dan da bagitahu kat entry mama eja =)

mama eja :) berkata...

okies..LULUS! gud luck ye :D

UmiDAnisH berkata...

mamaeja:
TQ.. hope leh kasi menang ini budak..ekeke

mama eja :) berkata...

hai ummi danish... mintak maaf banyak2 ye... kesilapan mata.. hehe :) mama dah masukkan :D