PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Rabu, 23 Jun 2010

ikn pari bakar

Arini tak tahu kenApa, rasa penat yang amat sangat sehInggakan nak update blog pun berkira2 entry mana satukaH nak di ceriTa..huhu..



Smlm mamawaFIQ datang, buat koje kat opIS umi.. pasTu dia belanJA kitorang maKAn ikan parI bakar yang sedap sangat2 kat keramat jek.. ekekek..TQ mamawafiQ kerana nak belAnja pastu jgn Lupa datang n belanJA lagI..

SelamaT berkerja korang semUA..

Salam sayang dari,


Jom Klik banner ni.. besar faedahnya..

gif creator

5 comments:

mumyShaneQeisha berkata...

yoyoyo..my fav ikan pari bakar nie.sungguh sedap dimakan panas2.

dotblogspotdotkom berkata...

kecur liur tgk ikan pari bako....

UmiDAnisH berkata...

mumyShane:
hehe, samala kita

UmiDAnisH berkata...

pakcikdot:
pakcikkkkk, p cari pat ... nenti menjejeh air liur merata2 ekeek

Ummi Aisyah || Cik Yah berkata...

sedapnya kalu ikan pari bakar tu cicah ngan air asam..tak yah lauk lain dah...slrrpp