PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Isnin, 7 Jun 2010

isnin dgn mood boring..

Ape nak cerita hariNI.. rasa malas nak berkerja coz arIni harI isnIn.. hati pun rasa berat je nak ke Opis..krang oK ke? hahahaha.. kenapaLa mesti hari isnInyang Bosan? camne nak berjaYA ni? sebenarnYA leMAk maLas da berleLuasa kePada kita tu pasaL kita raSA takde mood je nak buat keje.. yg pastI bLog ni ke uPdate waJib diBuat setiAp hari.. ekeke


TenGAh seDih paSAl danISh kene cakar kucing, walaupun sikit tapI uMi terasa.. luka tu umi teraSa.. ni semUa gara2 abI yang cuai.. geraM umi tengOk..nak marah kucing tu takleh la sebab danish yang terkam kucung tu dulu.. hermmm..umi tak snap pun gambar danish.. sikit je pun, umi bising sikitla kat abi.. nasib anak kita ni lelaki kalau gurl? tak pasal2 turun saham..ekekek walhal tak silap bila da sapu minyak but2 tah2 da hilang terus tak berparut..hope la..sebab sikit je namPaknya..


Untuk danish, lain kali berhati2 yer sayanG.. tak semua boleh kita sentuh dgn suka2... cian anak uMI..


Salam sayang dari,

Jom Klik banner ni.. besar faedahnya..

gif creator

6 comments:

[-suziey-] berkata...

laa kena cakar tang mana umi? xpe danish kuat..nnti ilang la tu..jarang la cakaran kucing tinggl parut..heehe

yantz-yeem berkata...

cian nya danish...x pasal2 aby kena dgr leteren isterinya wakakaka..xpe danish super hero...biar smue rasa..nnti badan kebal!!

UmiDAnisH berkata...

suziey:
kene tang muka atas dahi belah kiri.. kita bukan apa, risau kene mata jek..hehe

UmiDAnisH berkata...

yant:
tula... abi dia cuai..hehe bia kene leter sesekali...risau sebab calar dekat dgn area mata , nasib tak kene

ibu MZW @ farah idayu berkata...

Oho...samala kita..ari isnin yg agak kurang mood nya..hehe. tapi saya tidak bekerja *wink* kejenya duk umah layan anak je..hehe. Wah2..brani sungguh hero Umi smpai leh terkam kucing ye ;)

UmiDAnisH berkata...

ibu MZW:
danish memang semuanya dia nak sentuh..huhuh bestnyer duk umah