PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Isnin, 14 Jun 2010

rebut peluang Ganjaran besar..

Bukan contest tapI peraduan, eh bukan peraDuan tapi ehhh... alah... Jom korang kiTa sama2 membantu apa yang patut..kalau tak dapat mati shahid kita buat cara laIn.. banyak lagI cara2 yang boleh kita gunapakai untUk membantu saudara kita disaNa.. satu caranYA dengan mudah.. iaitu.. sms je..



Tak mahal pun 50sen jerk.. untuk sape? untuk saudara seagama kita jek kan.. so apa salahnya taip ayat yang dinyatakan dalam gambar dan sent ke no tu..mudahkan.. apa kata korang pun buat antry sama untUk me war2kan benda ni pada semua.. haha, umi dah korang bila lagi.. ganjarannya akan diberi diSana nanti.. sabar erk..


TQ nurul for info..






Salam sayang dari,






Jom Klik banner ni.. besar faedahnya..




gif creator

3 comments:

dotblogspotdotkom berkata...

kalu bab beribadah nih... berkira sungguh... kalu dok sms peraduan ke ..apa ke... kemain lagi... berabis beribu hinggit pun x pe...

UmiDAnisH berkata...

pakcikdot:
sabar erk.. namapun manusia, tak lari dari kesilapan..

mamalieyna berkata...

jgn berkira2 tuk kerja2 amal cam ni kan..jom beramai2..^_^