PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Ahad, 20 Jun 2010

BasaH laGi??? (21sx pulak...ekekek)

Hahaha.. letih giler airiNI..baru balik dari merayau dalan2 sempeNA hari bapa.. entrynya aKAn umi cerita esok pepagi erk..hehe..

Dalam dua tiga harini, umI ada wat entry bertajUk pelik2.. korang semua nak tahu,sebenarnya..uMI nak tgk trafic nuffnang uMI.. hahah.betulla korang, memAng naIk.. cumenYer... penguNjungnYa adalAh dari hamba Allah yg tahla susah nak cakap..

uMI cerita berkenaaN danish yg da faham "ke BasaH an" entry tu
disini.. dan entry bogel tu disini..ada jugak hamba aLLah yang nak sangat2 tgk apa yg basah..aduhai..... dia p la search tah apa2... korang tgk la ni..



kata kunci harini :0

Hahahahah, apela diorang punya otak ni, itu je ke yang korang nak dalam tenet ni..adehhh..apepun, umI doakan,kepada yang nak cari kisah sx basah2 ni tp terbaca enTry uMi tu, bawak2 la bertaubat erk..hahahah k la, nak rehat dulu..penat esok nak kerja


Salam sayang dari,

Jom Klik banner ni.. besar faedahnya..

gif creator

9 comments:

shark berkata...

haha
baik punya posting
cayalah.

UmiDAnisH berkata...

shark:
hai... tahle.. ekeke

Yan berkata...

hahahaha kire depa terkenala

dotblogspotdotkom berkata...

pakcik dalam kebasahan.... kebasahan peluh..huhuhu

[-suziey-] berkata...

hahahaha sabo jek..kt xpnh pn tgk mende ni..ekkek;P

UmiDAnisH berkata...

Yan:
huhuhhu.. tu la

UmiDAnisH berkata...

pakcikkkkk:
sabau jele,ekeke

UmiDAnisH berkata...

suziey:
tryla...kelako kalau tgk..arini lagi macam2..ekeke

mamalieyna berkata...

hikhik..macam2 ye..tu yg eina kalo nak sebut mende2 camtu, tak sebut direct, tak suka org2 yg tak diingini menyinggah ke umah kiter ^_^..tp traffic tinggi la ye..