PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Sabtu, 12 Jun 2010

bola derian bogel..

Yuhuuuu... korang buat apa? haha, umi sebenarnya nak melipat kain baju yg menggunung nI.. tapi kemalasan telaH melana..layan Blog jaP la..

SebenarnYa.. baru lepAs maKAn buaH durIan denGan Abi samBil melaYAn abI tengOk bolA.. danish sudah selamt uMI tdokan.. So adala kesemPAtan maSa ni nak mengapdet cite dalaM entrY..

SunggUh sedap derIan yang abI beli.. leMak berKrim gitU.. 3 bijI kitoraNg berdUa puluN habIs..haha.. bukanla naK sanGAt tengOK bola tu taPi da start Nya awaL bole la Layan sikit2..



KataNya nnt kalaU menAng JurulaTih ArgentiNa nak lari saMbil berbOgel, adUhai gile gamaKnya dia nak buat cenggitU..pasti hodOh..kalau danISh begitu tentula coMEl..ishhh nauzubillah.. tah betul tah tIdak..tapi buKAn la uMI menGGu depan tV ni sebAb nak tenGok org bOgel taPi saJE je samBil2 tarik mood meneriMa keadaAn aBI yang gile Bola.. nak ajaK p memAna pun kaTAnya nnt taK semPAt nak tengOk bola...uwaaa... saDis jeKan..


k la Korang, selamAtla melAya karenAh suamI yanG dah bertuKAr menJadi bOla.. uppsss.. ish..cakappun da tak betUii.. nak masUk tdo la.. tata




Salam sayang dari,






Jom Klik banner ni.. besar faedahnya..




gif creator

6 comments:

mamalieyna berkata...

uuuii sedapnya durian..lama tak pekena..^_^

biasala musim bola kan, sume nmpk bola je skrg ni.huhu..

ibu MZW @ farah idayu berkata...

haha..musim derian + musim bola..syok jugak ye sambil lyn bola pekena derian skali ;) pastu sama2 kepanasan sbb mkn byk sgt..huhu *,^

jom kita sama2 temankan para suami tgk bola..hikhik~

mama_umar_maryam berkata...

sedapnye durian tuu..
bola comes 1st dah ;(

UmiDAnisH berkata...

mamalieyna:
huhuhu, duyan memang sedap.. best la abi dapat layan bola sambil pekene duyan

UmiDAnisH berkata...

ibu MZW:
hahaha, temanla suami layan bola kalau larat, kalau tak..kita just makan apa yg depa pekena ngan bola tu utk naik syok layan..ekeke

UmiDAnisH berkata...

mama_umar_maryam:
huhu, duyan owh duyan kenapa ekau sedap..
bola sudah mali..bini jangan lari