PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Isnin, 14 Jun 2010

Seasons 2 :Cute Baby with CHOCOLATE contest..

Lama dipendam, lama disimpan.. akhirnya contest pun nak tutup taPi umi Tak joiN2 laGi...semuaNya gaRA2 danIsh tanaK posing.. asaL namPAk Camera je dia yang nak snap gambar.. so camno tu..ekekek, akhirnya terpaksala amIk gambar pakaI kamera hp.. sungguh tidak cantIk gambar keraNA tidak clear..apapun uMI tetaP teruskan niat gigh uMI danish nak join contest darI suziey dan momguess ni..


Klik pada gambar utk selanjutnya..

UmidanisH sedaya uPaya snaP gamBAr danISh tengOr lensa taPi hampeh.. dia dok sebOk maIn choclair n kinder bueNo tu dia da chop duLu siap2..adeH.. olEh keRana dalam syarAt2 suziey nakkaN gamBAr posing brsama choc/sedang mkn choc/kat kedai choc/sedang main choc..asalkan ade nmpk choc dlm gbr tu makanYA gambaR kat bawah ni Yang umi pertaruHkan...huhuhu.. Jom tengOk..


Nama : Muhammad Izz Danish

Umur : 1tahun 6 bulan

Yang palinG best adalaH hadiaH terhebat dari contest ni iaitu :
" GRAND PRIZE FOR FINALE SEASON IS 3D2N FULL PACKAGE @ REDANG/LANGKAWI ISLAND & 70PCS 4R SIZE PHOTO SPONSORED BY MOMGUESS.BLOGSPOT"
ok, terima kasih kepaDA penGanjur dan sponsor yang menaja dan menganjur contest ni.. korang memang best..


Salam sayang dari,






Jom Klik banner ni.. besar faedahnya..





gif creator

6 comments:

Nia berkata...

Good luck ya!!

I tak sempat buat kot..huhu

oh, jemput join GA saya ya

BABY & ME GIVEAWAY

Ummi Salsabila berkata...

bestnya hadiahnya...tp xde pic aufa mkn coklat lak.gudluck danish!

UmiDAnisH berkata...

Nia:
TQ.. nnt kita datang tgk2..

UmiDAnisH berkata...

ummi salsabila:
jomla join sama.. bergambar sahaj dgn cokelat pun takpe..

[-suziey-] berkata...

salam terjah umidanish..hehe..ok checked n approved..good luck danish..meriah btl ngn coklat:p

UmiDAnisH berkata...

suziey;
TQ suziey... selamat memilih dengan berhemah..ekeke