PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Selasa, 8 Jun 2010

Kisah dahUlu dan sekarang..

hai korang, huhu amacam ariNi.. sudah ceria buAt keJe? kalau tak cerIa pun kene gak bUat keJe kan? lain la Co kita sdiri, takde mood je tutup opis..heheh tapi kalau lagu tu la, gamaknyA tak maJu la..heheh..

tetibe ada semanGAt ceriTA tentanG saBun keluAran barU luNatots yang digunakan khas untuk basuhan Cd.. sebab ramaI yang tanYA, so uMI gigiHkan nak perkenalKan sabUn tersebUt..

SAbun ni tak mengandungi bahan pewangi, pelembut, peluntur dan enzym yg boleh membuatkan keberkesanan penyerapan insert dan poket Cd kepada bahan cecair buangan berkurangan dan mengakibatkan kebocoran berlaku (tp lain pulak kes yg pakai bocor sebab guna melebihi 4 jam)..


Senang je.. gunaKAn 2 sudu LUNACARE .. (ikut arahan yg diberikan pada kotak sabun)... untuk mesin basuh anda.. dan biarkan mesin basuh mengerjakan Cd anak anda.. hihihi..



Yang bawah ni puLak, Stok Cd dan baju danish seharian di rumah pengaSuh..biasanya Umi bekalkan 5 Cd tp selalunYA hanya 4 Cd sehari je danish pakaI..




da besar da anaK uMi.. da pandai menayanYI..kalau dengar dia menyanyI tentU korang gelaK sakaN.. pandai pulak dia aJuk penyanYi kat tV tu denGan pegang apa2 je yg bole buat microfon..ekekek.. sabo je la anaK uMi ni..

k la korang, selamat berkerJA..


Salam sayang dari,




Jom Klik banner ni.. besar faedahnya..



gif creator

2 comments:

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil berkata...

diana guna yg nie juga .. beli dari Haza puncak jalil .. mmg bersih jer cd ..lg pula diana basuh guna tgn .. syg nak masuk mesin ;-)

[-suziey-] berkata...

oooo ade sabun khas yek..emm senang je kan..tp bole ke cd tu sumecampur ngn baju2 lain2?

jimat kan pakai cd:)

ceria danish yek..semakin dia besar semakin menghiburkan:)