PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Rabu, 16 Jun 2010

Keputusan Perlawanan Piala Dunia Kumpulan G

Tajuk tu semUA kaum wanita sensitip ke? ada yang ngamuk2 pasal laki kene sampuk bola sampai mimpi2 hari2? ekekekeke...Salam semUA.. ariNI umI nak tulis pasaL keputusan boLa.. ekekeke... korang jangan terkejut pUlak.. tulisan ni sebenarnYA untUk aBid@nIsh, seMAlam dia tak dapat tengOk boLa.. kesian dia..ekekeke so jom layan keputusan boLa kumpulan G



So, untuk memenuhI permintaan aBi.. nah amik ni keputusan setakat ni.. k la korang cincau dulu erk..

Salam sayang dari,


Jom Klik banner ni.. besar faedahnya..

gif creator

4 comments:

yantz-yeem berkata...

isteri solehah sungguh mu ini,,wakaka..aku pasal bola2 nie mls nak amik pot hahahaha...x pahm satu benda pon...:)

UmiDAnisH berkata...

yantz:
layankan jerk... ada upah ni bukan kosong semata2 ekekekeke..

dotblogspotdotkom berkata...

pakcik pun tgk keputusan kat surat kabo je... mls nak tgk tv... tgk cite lain lagi bes...

UmiDAnisH berkata...

pokcikk:
somiku ini aktiv sukan and sume sukan dia main.. tu pasal bini dia layan je la apa yg dia minat, dari dia minat benda lain kang lagi susah..ekeke