PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Ahad, 17 Julai 2011

Kenapa menyepi??

Assalamualaikum WBT..

Lamanya saya tidak berblogging..bukan malas tapi bZ.. umidanish bz dengan perpindahan tempat kerja baru umidanish.. tak tahu nak berhadapan dengan kawan2 baru dan suasana baru macamana.. Memang umidanish minta tukar tp bila nak memulakan ditempat baru adalah sesuatu yang mengerikan buat umidanIsh.. bagaimana kah Bos baru?? bagaimanaKah kawan2 baru? bagaImanakah tempat Umi? bolehkah berblogging hari2?ekekekek.. kalau nak tahu itulah perkara yang paling umi tak suka nak lalui..

Sebanarnya syg nak tinggalkan tempat lama Umi tapi disebabkan seekor nyamuk tiruk habis kelambu dibakarnya.. tu yang malaskan??kan?? hihihi

Kalau nak tahu selain simtom2 diatas yang menghalang uMI nak berblogging, ada satu lagi simtom.. iaitu simtom2 tidak selesa tekak, tidak selesa perut, tidak selesa kepala dan tidak selesa anggota badan.. owh apakah itu,huhuh...

Jadinya terbantutlah blog umidanish dengan kisah fatimah azzaharah.. nnt umidanish sambung lain yer kisah dia.. Oklah, umidanish mintak korang doakan kesihatan umidanish bertambah baik dan doakan juga keselesaan dan kebahagiaan umidanish ditempat baru.. =)

Umi tanya : Danish.. ni siapa???
Danish jawab : abang.. abang danish


Salam sayang dari,


Jom Klik banner ni.. besar faedahnya..

gif creator

2 comments:

ummiumaira berkata...

tahniah ...danish dah jd abg yea..

dotblogspotdotkom berkata...

huhuhu.. kesihatan kene jaga juga...