PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Ahad, 14 Februari 2010

kErja, aNak, suami daN rumaHtangga

aritu, umi bisIng kat blog pasal peNghantaran baranG.. uMi tak kisaH pasaL lewaT saMpai tu walaUpun uMi ni jenIs tak suka menUnggU cume Umi tak suka la dia wat repOrt palsu tu..seBab umi tunGgu baGai nak rak.. memAng uMi leBih suka pakaI pos Malaysia sebAb kalaU lamBAt pun dia tak penah tiPu kater tak de Orang.. huhuh..laGi bagus, tapi rasanYa tak perNah laGi lewaT samPAi, seBab masa uMi pos barang custemer ke Sarawak aritu, esOknya terus samPai, so kira bagusla perKhidmatan pos malaysia ni kan.. cewahh.. bangga anGAh kalau baca entry along ni erk..kuikuikui..




Ni la barang yg dinanti2kanN oleh uMI danISh, dalaM tu peNuh LeGging babY.. kuikuikui..




Yang ni Plak, baraNG2 yg uMidanISh naK pos.. hari2 pos barang2 untUk ibu2 bapak2 anak2.. =) sabar yer menanti.. guna Pos Malaysia laGi bagus.. Ha...... yang kat bawaH ni puLak gamBar danIsh yg sedanG panas suam2 kuku denGan permaiNannYa, tengoKla tu demaM2pun aktiF nyer la hai.. sementara uMi pos baranG tu, dia buat keJe ia denGan abI, Tq yer abI seBab sentiasa bersama umI dalam apa hal sekalipun..Pastu Kami maKan2..




MenjaDi pekerja surirUmah opis n bisnes sendri amaTla memeNatkan tapi menyerOnkkaN uMi, seBab aBi sanGgub memBantu. Mujur Ada suaMI tersayaNG, dan danIsh uMi tu.. ish budak biJak ni, bila kiTa buat keje dia puN berkerjA juGak, ada sekalI tu, umi siapkan order2 ibu2 dan bapak2.. bole plak dia pun sibuk.. kita cop resiT, dia cop tgn kiri dia.. kita tuLis dia pun contng muka dia, adehhh... anak2 adalah yg palIng utaMa, bila dia Juga berkerJa umI terus stop wat keJe dan uMi tumpukan perhatian buat danish tersayanG.. masa2 berlalU adalaH palinG berHarga buat uMi sebaGAi ibu.. dan tumpuan pembeSaran danISh adaLah kenangaN bernIlai buaT uMi nanTi bila usia memaMah diRi.. cewaH macam best je bermadaH



YanG ni, stok baRu LegginG design baRu.. stok sanGat2 terhaD.. uNtk menGoder boleh saJa melaluI email umidnish, ataU di FB ataupun klik di babYumishop unTuk selanJutnYa.. canTik2kan design baRu ni... umI suke sangaT2








k la, cincau dUlu, salAmzzzzzzzzz...









4 comments:

[-suziey-] berkata...

kita pn bangga baca..ekekek:p

waa comel2 legging itu:D

mamalieyna berkata...

memang bz ini bisneswoman sambilan ni..huhu..pepun all the best! ^_^

legging tu cantik2..baru je beli kt tmpt lain sbb nakkan yg belang2 gitu..umi lmbt sket kuarkan la..^_^

Drama Mama berkata...

comel nya leggings! btw i pun suka la jadi SAHM ni sambil buat bisnes sikit2

btw, please join our giveaway for a chance to win our delectable diaper cupcakes!

http://twinkywinkystars.blogspot.com/2010/02/join-our-diaper-cupcakes-giveaway_12.html

Ain berkata...

cute legging 2 tpi anak2 akak sumer dah besar2. Pants utk boy 4 thn ada x? Klau ada bgtau ye.