PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Khamis, 25 Februari 2010

TQ kengkawan.. goodluck kak nor

Arini mood malas kerja melanda umI danisH, rasa cam nak balik maiN ngan danish je.. huhuh, esoK kita semua yg beraGama islam menyambut majlis memperingati kelahiran nabi S.A.W... petang ni kat opis uMi ada nyanyian selawat keatas nabI.. tuJuan sambutan ini bukan Lah untuk menUnjuk2 ataupun pembaziran.. tapi dengan cara memperingati kelahirannya secara tak langsung Kita buat ibadah dengaN berselawat keatasnYa.. lagipun ianYa meninggalkan kesaN dalaM diRi kiTa kan??

Hehehe, panJAng Plak cite.. actUally uMi danish nak ucapkan terima kasih kepada kenGkawaN yg suDi menYinggaH disiNI sama ada yg tinggalkAn kesan mau puN tak.. huhuhu...

DAn uMi juga nak wish luck buat bespren umI yang akan berhijrah ke tempat baru. IsnIn ni dia ditempat baru bermakna ariNi dia last.. uwaaaa.. sedihnYa.. dikesempatan ini uMidanish nak mohon maaf banyaK2 kepaDA kak Norazilawati Zakaria, mana la tahu kot la umidanish pernah buat silap.. umi danish berharap moga persahabatan kita terus berkekalan.. Umidanish seronok sanGAt2 dapat kawan macam kak Nor..nnt datang cni selalu erk..



Kak nor, jangan Lupakan lin tau.. nnt kat sana kita chatting erk.. kekekeke, macam takde keje.. chaiyok kaknor.. dapat menantu jgn lupa jemput.. =P


sayang kak nor selalu,



















1 comments:

mamalieyna berkata...

Selamat bercuti! 3 hari boleh lepak puas2 layan danish eh...! ^_^