PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Khamis, 4 Februari 2010

EntrY Rojak + air batu caMpur..

Fuhhh berpeluh tengoK umah ku bersawang2.. taPi wehhhhhhhhh tenGok tu Cd daNish bergantunGAn di bawah panas terik matahari... cumil2kan? TersusuN cantik kemas hasil tanGAn umidanISh.. huhuhu.. ni gambaR uMi amBil dirumAh ibu uMidanISh wakTu umidaNISh baLik ujUng minGGu lepAs..

bestNyer menYidai CD di kawasan laPAng dan bertaNAh.. sejUk je tenGok.. jiran2 pun gerAm tenGok cd2 danisH ni.. apalaGik bIla daNisH paKAi cute je bila dia jaLAn..



Sape nak belI Cd leh dapatkan di BABYUMISHOP atau tanya umidanish pun bole..aktually banYAk sungguh AktiviTi yang memBuatkan uMi danISh tak berMASA nak berBlog cewaH.. boleh tak aYAt gitu? uMi danIsh sebenarnya sedanG mendidIK daNish, cesss macam uMi je ada anaK.. Korang tau ke cane nak didiK anak supaYa dia jaDi budaK yanG cerDik waLaupUn sebenaRnya dia meMang buDak cerDik.. Korang tau ke cane nAk meLAyan buDak2 cerDik ni???
WaktuNi danISh melaYAn tV samBil memeGang lorI kesaYAngan yg dihadiahkan oleH paknGAh zaRi.. KoranG tenGOk erk ape dia Buat..



DAnisH nak TunjukkaN Cara2 bermaiN lorI


Ala, baRu naK kuaR maIn kaT anJung umah neNek.. leH tenGok lorI nGan bas laLu.. tp pinTu kunci plaK..



Eh, canTik gak lori NI cenGGinikan.. ape naK buat laGI best erk..



ha... apa kata naIk lorI ronder2 umAh neneK ni... best nii..

waaaaaaaaaaa.. best nyer..huhuhu disampIng tu.. huhuh Umi danISh nak tuNjukkaN danISh bergaya denGan leGging busha yanG cuMil2 sesanGAt.. sape berminat, bole la dapatkan dI babyumIShop sementara stok masiH ada.. cepaT sanGAt abis ni wehhh panassssssss.. kat bawah ni serba sedikiT gambaR yanG umidanISh tepeKkan untuk menarIk perhatian.. kalau nak bgtau umidanish k..







montot dia nampak cute kan???


huhuhuhu cuTe nya la hai..



Klik
BabyumishOp untUk selanjuTnya.. ianya murah sesangat..Layanzzz je le..









































8 comments:

[-suziey-] berkata...

waaa bergayutan cd2 danish yek..colorful..ekekek:p

lawak la danish main lori..adeiii

sujaihah berkata...

banyak nyer cd danish...ader banyak mana kak?

mamaaerish : berkata...

cutenyer montot dier... auntie geram la.... grrrrrrrrrr... hik3

mamalieyna berkata...

kiut sgt la legging2 tuuu..nk jengah sana lah! tergoda bila tgk danish menggayakan..ihiks..!

mamalieyna berkata...

Ummidanish, kita ada isi borang tuk order legging tu..tak ada lak confirmation, nnti cekkan..kita nak order B80 dan K80..! tQ

UmiDAnisH berkata...

suziey;
umidanish suke sangat tegk CD yg bersidaian dibawah terik matahari, huhuh..

saujiha;
adalah dalam puluh kepingan.. tapi tak sampai target lagi ni.. camne ni..

mamaearish;
leh pakaikan kat earish, jom dapatkan 1..

mamalieyna;
nanti umidanish cek dulu erk..

Fakhrur Razi berkata...

ahahah comel bdak2 pakai suar cmtuh
balkang powng ad gmbr lolx ;D
orng bsar nyer xde cmtuh ker?
ahahaha

UmiDAnisH berkata...

Fakhrur Razi,
terima kasih