PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Rabu, 24 Februari 2010

wahhhhh... sedihnya..

Korang.... umidanish sedih sangat2... memang sedih sangat2...




sepinya blog umi dari singgahan korang, memanG umidanish bz sangaT2 semenjak dua menjak tetapi umIdanish tetaP menJadi silent reader korang.. naK tinGgalkan jejaK.. umidanish tak berkesempaTan..

bila camNi laGila jaDi haru nak menaIp, lemah je otak nak curaH idea.. huhuhu.. mana Korang sume ni??
















17 comments:

|| NaFiRaa || berkata...

ade!!!

Cik Anie berkata...

alahai kesiannya dgn umi si danish ni..igt aper tadi..sedih sebab abg outstation lagi...takperla.. senyummla..cik ani kan dah singgah ni...

[-suziey-] berkata...

ala jgn la sedih umi...kt pn dtg jenguk ape blog umi ni..xmoh sedey2 ok..

Zalia Firdina berkata...

waaaaa... jgnlah sedih ummidanish, zalia pun tumpang sedih jugak nanti... so apa kata kita layan facebook..

mamalieyna berkata...

loor sedih sangat bunyinye ni..huhu..kwn2 sume ada, mybe terlepas pandang umidanish nye n3 kot..

ini saya dah drop by here, siap tinggalkan jejak lg...! ^_^

tp tu la kan...saya pun akan sedih kalau kwn2 dh macam lupakan kita, kita g je jengah2, tp diorang tak balas balik jengahan kita..huhu..

sabar eh, nnti2 diorang dtg jengah la ni..

Ena berkata...

Alahai sedihnyer..
sabar ye.. nanti ader la yg jengah & leave comment yeh!..
tu la bile kite bz memg blog kite pon sepi juge kan!..

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil berkata...

br sempat nak jenguk blog .. semnar 4 hari di KT t'ganu .. ;-)

UmiDAnisH berkata...

>>Nafira,
sub sub sub.. ingatkan da hilang sume nye.. selamat bertandang

UmiDAnisH berkata...

cik anie;
heheeheh... ingat da tak sudi singgah, tgk2 umah sume sunyi sepi je dari gelak tawa korang.. tu yg umi sedih tu

suziey;
sedey la weh, bila aqEEl cam xmoh singgah

zaliya;
huhuhu, umi ada fb tp blog yg first sbb disinila danish bermula =)

mamalieyna;
memang sedih kalau kawan2 xde datang jengah2 kita kat sni.. hehehe.. mamalieyna rajin singgah.. TQ

Ena;
memang sedih bila sunyi dari berita kengkawan.. huhuu umidanish sayang kawan2 umidanish

mama adam;
huhuhu... selamat datang kembalik..

UmiDAnisH berkata...

cik anie;
heheeheh... ingat da tak sudi singgah, tgk2 umah sume sunyi sepi je dari gelak tawa korang.. tu yg umi sedih tu

suziey;
sedey la weh, bila aqEEl cam xmoh singgah

zaliya;
huhuhu, umi ada fb tp blog yg first sbb disinila danish bermula =)

mamalieyna;
memang sedih kalau kawan2 xde datang jengah2 kita kat sni.. hehehe.. mamalieyna rajin singgah.. TQ

Ena;
memang sedih bila sunyi dari berita kengkawan.. huhuu umidanish sayang kawan2 umidanish

mama adam;
huhuhu... selamat datang kembalik..

yantz-yeem berkata...

alo...jgn sedih-sedih lor.....kwn2 tetap ado...happy2 sokmo k!!!!

mamaaerish : berkata...

np yer?.... kalo sudi share2 lah.. eb leh tlg dgr....

eb ader jer nih... (;,)

wan sujaihah berkata...

ala sedihh nyer...akak nak kawn saya tak?

umminabilah berkata...

owh jgn lah sedih...ummi pun jrg hadep blog ummi...x berkesempatan...nti kita selalu2 blog walking k

Sari berkata...

mmg sedih bila kita wat n3 xder sape singgah..rasa mcm xder org baca..ksari pun slalu rasa cenggitu tapi nk wat camner..mana ble paksa org kan..dah jgn sedey yer..rmai lagi yg senasib dgn umi danish trmasuk ksari ni...huhu

shahlin berkata...

oi oi sedih sedih meh balik jb hehe

zueyie berkata...

alaha sedihla ..jgn sedih2..nnt cepat tuo...hehe..:) sy pun jd silent reader umidanish gak..senyum..senyum..:)