PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Isnin, 1 Mac 2010

Apple wif danisH..

ni entry smlm..umi tak daPAt publish pasaI kabel transfer tak dok.. huhuhu jd silaKan memBaca kalau sudi.. Isninn yaNg inDah, umi dok terjah blog kengkawan.. ramai nyer yg p gathering suziey, umidanish tak dapat peluang join sbb uMi danish da ada program date tu.. sana sini cite pasal kehebatan majlis tu.. tahniah suziey lengkali ku harap ku dapat menjoinkan diri..best gak tgk jumpa kengkawan yang tak pernah tgk real ni.. Korang memaNg best..


harini, umidanisH nak berceriTa pasaL dak danish yg suka makAn epal.. habis gak sebIji apel meraH tu dia makaN sorang.. uMi kupaskan Kulit apel tu separUh jek lain sume danish makan sendirI guna gigi dia yg tujuH batang tu.. huhuh Jom layan gambar dia dibawah..
ni la danish sedang melayan apel.. eh layan ke??
Nyum nyum...
umI nak??? nak ker? leh plak dia acah2 uMi dia..adeii
Jap eh... esokla uMi... ekekeke

mentang2 da ada gigi besau, huhuu sedap plak dia makan.. bila umi nak sikit.. dia bawak lari apel tu huhuh...

video

Sabo je La danish ni.. seroNokkan tgk anaK memBesar didepan matA.. atuk dgn neneK danisH nak jaGA dia sampaI besaU.. uMi tak leH la nak kasi.. p outstation semInggu kaT mana2 pun raSa riNdu giler nikan le..







6 comments:

mamalieyna berkata...

wooo bestnyer danish dah pandai mamam epal! hebat, habis sebijik dia geget sampai habis ye..^_^
gigi danish kuat eh!

Ena berkata...

Seronok kan klu tegk anak berselera makan.. dulu anak sy pun camtu..tp skrg x tau naper x mau makan.. lg2 klu nasi.. sesuap 2 jer dia makan.. pastu dier akan luah balik klu bg lg.. buah ok la..

Cik Anie berkata...

sukernya danish makan epal yer.. nanti suh umi beli banyak-byk

UmiDAnisH berkata...

mamalieyna: dia asyik mintak je kalau kita makan so umi kopekkan kulit bg dia makan sendri..

Ena:memang, sebab mereka da mula suka rasa benda manis2.. cube pelbagaikan makanan dia macam letak carrot, kismis dalam food dia..

cik anie: tula.. dia suka makan epal siap bawak lari lagi

mamaaerish : berkata...

wah... leh main geget2 nih... hik3

UmiDAnisH berkata...

mamaaerish:

hihihhi, alhamdulillah dia tak suka gigit2 tp kalau dia geram bila kita lambat.. dia gigit tut tu yg tak menahan rasa nak nangis umidanih