PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Selasa, 9 Mac 2010

Cuti...

Salam korang semua, umi danish bercuti arini... dapat mC sbb demam da 3 ari da ni... huhuhuh, pastu sambung cUti sBB kamI sekeluarGA nak p jenjaLAn... hihih, ini adalah rahsia kerajAan umI.. korang janGAn bocorkan yer.. demam2 pun dan berjalan, ekekeek... agak2 korang, kemana umi, danish.. abi... p ? huhuhu.. nt doakan umidanish cepat semBuh yer, moga2 jadi la planning kami esok..

So, pasni.. senyap je la umah umi ni dari bahan cerita.. apepun TQ kepada korang yg sudi dtg.. k la, rindu kat korang semua..















3 comments:

mamalieyna berkata...

waahh MC2 pun plan nk jenjalan ya..haaa...:p..kemana tu..?!

mamaaerish : berkata...

ok... get well soon....

UmiDAnisH berkata...

mamalieyna, memang da plannng lama nak p jalan2 ni tp tak sangka demam plak.. tak tahu la leh ke idak.. huhuh

mamaearish: huhu,tq dear