PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Isnin, 29 Mac 2010

award dari k wan anie..

SAlam semua, malam2 ni lepas mencucI cd danISh dan mencucI mulut dan PinggaN maNgkuk after Makan maLAm, harusla umidanisH gigihKan tanGAn menaIp sebUAh entrY yanG beruTAng dgN puan blogger yanG laIn... sebenarNya lama da dia, tapi baru harI ni uMi sempaT study apa yg umidanisH kene Buat...



KatanYA nak bg award disulamI reward...wah3, dapat reward gitu... setelah memBAca seluruH isI kandunGAn yg dikehendaKI maKA kaT bawaH ni la cerita yg berkaItan... Apapun uMi danISH ucapkan terima kasiH pada k wan aka Tinta comel yang sudi memberi award buat umidanish.... rasa terharu plak dan tahun ni yg ni adalah yg pertama2 kalinya.... TQ erk...




7 Things About Myself

- sayangkan anak2 kecil...
umi sayangkan danish sangat2,kalau boleh nak buat yg terbaik utk dia...biarpun penat, biarpun berlapar biar apapun semua untuk danish...


- seorang yg sangat2 tegas tapi lembut hati sebenarnya...
ekekeek, umi ni bukan la garang tp umi suka semuanya nampak tersusun cantik,kemas dan tidak menyusahkan org lain...


-sederhana dalam segala hal...
xsuka menunjuk2 apa kelebihan dan lebih suka berhati2 dlm segala hal


-simple tp menarik
sape paham sila terangkan..ekeke

-ada kalanya sensitip tapi sabarkan....
umi sensitip dgn benda2 yg tak sepatutnya terjadi, contohnya kes penderaan anak2, buang anak dan lain2 tu..uih tak sanggub tgk la...


-suka berazam
azam nak jd lebih baik dari semalam..kan baik tu ahaks


-pendiam tp ada kalanya banyak cakap...
cakap pada yg penting2 je... tp kalau jumpa gengs... memang banyak cite nak dibualkan sampai jarum tak cukup pusing...ikikiki...
k la yg terakhir, kne la pass award ni pd 15 org yg lain.. sape nk sila ambil.. org pertama yg buat this award akan menerima simple gift dari umidanish.. ok, sape yg buat tu sila la tinggalkan link dibawah yer



jom klik babyumisop.blogspot.com



klik dibawah ni utk dapatkan buku syurga..


2 comments:

Wan Anie berkata...

terima kasih sudi terima award akak...

aka dah update kat blog, ti tinggalkan jejak kat link ni yer... :D

http://tintacomellote.blogspot.com/2010/03/beautiful-blogger-award.html

[-suziey-] berkata...

hehe..bgs gk dpt award smbil buat tag..blh mengenali lebih rapat gnn umi danish:)