PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Isnin, 29 Mac 2010

Jimat elektrik 2010.. danISh n omei..

huhuhu.. salam semuA.. selamat hari IsniN..harI yg memBosanKan keranA kenA terpaksa naIk koje..ekekek Gigih sungguh pagi ni Umi daniSh menYiapkan entry yg terbengKalai huhjung Minggu tatkala rasa berMAlas2an denGAn danISh melebIhi darI menAip di netbook Umi..hehe..


Ari saBTu tu, kan kecOh2 pasAi Earth Hour...huhuhu, apa lai.. uMI dAnisH aJAkla abI round KL nan teranG bedeRaNg tu semaTA2 nak tgk KL diwaktu gelAp gulita.. nampaknYA tak semUA yg Join EH ni..


so ni je LA picture yg dapat dikongsikan deNgan koranG sepanjanG malaM tu..


Ini gambar dalam Umah uMi yg golap pasai Nak kua da time ni, so tutup la lampU tu.. ekeke


Yang ni gaMbo uMidaniSH yg terlebiH sonOk daRi danISh.. aDuhai.. buruk beno na kan?


YAng ni danISh posiNg makan.. laWo la cenggitu dia buaT rupa..ekekek


keadaan jalan raya yg golap gulita..





umah orang pun golap.. ni pasai takda org ka atau sama2 jimat letrek???uik..

inila gambar KLCC maSA hari jimat letrik sedUnia..

yanG ni gambar KLCC selepas jam 10.00 mlm..sebelun nak tunggU satu jam, kamI makan duLu kat piza.. perut lapo da time tu..ekeke


Haaa.. yang kat bawah ni pulak adalah gambar budak yg suka menolOng umI di dapur.. tgkla rambut dia da macam aPa da.. sbb bila uMi heppp.. no no.. dia lari debum atas bantal.. tu yg rambut dia ala2 otomen taro lepas berperang..ekekek gamaknya kata anak lagu tu..


yang ni Gamabr danish yg sangat2 suka bila di dudukkan diatas kosi.. uMi bagI biskut utk dia mamam sematara uMi nak wat keje..


Yang nI puLak gambaR biLa dia makaN samBil sepaHkan biskut, pastu dia tunjUk kaT uMi dia.. biskut sepAh kat lanTAi..





Hahahah.. yg ni pasaI da sepAh so, uMi tanaK turuNkan dia darI kosi selAgi uMI tak kutIp biskUt tu.. ala, danISh tunggula erkk...ekekek danISh da jeriT2 'omei...omei..."
Kla korang selamAT berkerjA..tata




Jom klik sini..utk alQuran digital..

2 comments:

Cik Anie berkata...

dah danish takleh nak turun

Ayu Hussien berkata...

wah bgus nye...support Earth Hour sabtu lps yek..