PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Khamis, 4 Mac 2010

Free Photoshoot giveaway by MOON

SAlam semUa.. hehehe, lama tak blogging hanYA membaca entrty kengkawan jek sePintas laLU.. nI ada saTu cOntest umI naK menjoinkan diri.. laMA gitu tak masUk contest.. memAng teraSA cam sunYi sepi jek UmaH umI ni.. hehehe Jom kita tenGok contest darI siApa..







-jadi my blog follower ..klik je kat sebelah tew ...ai follow
- Jika anda ada blog ..buat 1 entry bermula ngan ayat nih

Saya tingin sangat nak ber PS kerana...sila sambung ek . Jangan la panjang sangat n jangan la pendek sangat cukup utk menarik perhatian Moon . U can letak any gambar pun boley tapi yg berkaitan la ek
- Lepas dah wat entry tew sila la bagitau Moon kalau tak mana la ai nak tahu kan . Leave kan URL entry tew kat my comment ..nanti moon ley klik n baca entry anda
- Pemenang nyer sorang je ek ..yg paling kreatif n paling menarik minat Moon akan menang 1 hr PS session with moon . Lokasi di area KL aje ye ..
- Date PS ..nanti moon akan runding ngan pemenang sebab kena tgk schedule ai jugers ...

uMi teriNgin sanGAt nak ber PS keranA uMi cukup2 tertarIk tengOk gamBAr2 yg di snaP oleH mOOn itu.. mana taknya, seperti ada megiC lensa kaLAu u all tengOk wehh.. memAng cantiK banGAt2 ... memANg akan jatuh cinTA.. memAng teringiN nak menANg contest ni... cuba korang layan pictures2 kat bawah ni.. huhu, jatuh cinta sehhhh






cumilnyer


pandai dia possing kan...





alalalala, manja gitu..




si hensem boy




cutes nyer dia





wahhhh... ceria nyer diorg



wuHuuu... gambar tak clear sangat pasai umi cilok dari blog moon, jgn mare yer moon... demI contest mu ku promot anak2 mu itu ahakss....anak2 moon yg cumIl banGAt bertambaH2 kecuMilan nyer, jadI kalaU uMi dapaT free giveway PS sentuhan Moon ni.. tentulaH anak Umi si danISh tu kelihatan maki cumIl cam yaya dan abang dIA tu... huhuh anak moon cumil kan kan kan.. Itu pasallah uMi nak ber PS dengan si Moon shanteks niii.. Ok cik Moon sila jaTuh hati denGAn entry umidanish ni supaYA boleh menNAg erk erk erk... apalai korng, jom join jom..

pesanan dari danISh: bro Isk dn sis yaya.. danISh nak PS ngan mummy moon tau.. kasi umi memang erk..amin...







3 comments:

Ena berkata...

Mcm best jer contest ni kan!.. nak join juge lah!..

Gd Luck yer utk Ummi Danish!!

Ummi Hanie berkata...

bestnye contest ! gudluck yer ;)

comel anak2 mu..

mamalieyna berkata...

mmg best contest ni..good luck tuk danish dan ummi nye..^_^