PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Jumaat, 26 Mac 2010

shopping BUAYA


Salam semUa..huhuhuu ariNI ari jumaat nan Indah..shopping moping dgn buaya..eh korang janganpercaya ianya hanya gambar semata2..umi telAh menghabiskan rehat tenGaharI deNgan berShoppinag di soGos.. disebAbkan plan nak kua ngan memBer ni asYik tertangguH je.. jadi arIni kamI menGhabiskan masa 2jam 45min distu... npe pilih soGo?? situ jele yg senanG nak p tIme tenGaharini..walauPun ramaI org tp kat situla yang palIng senaNg nak habiskan duit yaNg baRu maSuk ni..ekekek..

Si aIsyaH ni esOk nak p HAnimUntah kat laNgkawi..so sebeluM nak berTolak esoK kaTAnya haruslaH berBAju baRU setiap hari disana.. uMi laYAnkan je LA pasAI boriNg pLak kanG nnt.. tup2 ada plak yg berkenAn ngan kasut buaya ni.. so dapatla satu kasut cap buaya.. dan sehelai baJU.. npe sehelai.. yg ni je den sempat rembat pasai ramai dan masa da suntuk sangat2..




TapI korang bukan ini yE kasuTnya..ini hanYAlah gambar semaTa2.. hehehe ehsan dari google
ekekeke okla korang.. layan JE la,jgn muntah Udah le..





3 comments:

Siti berkata...

sonoknya shopping..kasut pun dah nak barai ni..bila la nak gi beli.

nza berkata...

sronok tu sskali kluar shopping dgn kekwn...

mamalieyna berkata...

hehe..ingatkan apa la buaya yg dishopingkan tu, ghupenye..kasutttt..hehe..best kan shoping, tp shoping time terhad gitu, tak bape nak best eh, terkejar2 masa..apapun namanya shoping, i likee! hahaha..