PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Ahad, 30 Oktober 2011

50 saguhati dari cameron.. takde yang nak ke?


Assalamualaikum...

Umid@nish masih tak sihat lagi.. Jadi duduk2 dirumah sahajala.. Saguhati dari Cameron tu umidanish kirim dengan kawan ofis, depa p sana sebab ada kursus.. So umi d@nish kirim jela saguhati sempena nak bg kat kengkawan yang sudi.. tapi nampaknya masih belum ada sambutan yang menggalakkan.. Korang tak sudi ke nak terima saguhati dari Umid@nish? ada 50pcs semua sekali tau.. so sape2 nak bole tinggalkan komen berunsur doa untuk abid@nish kat sini.. Tak perlu tulis berjela2 pun takpe doa2 tu.. asalkan berbentuk doa untuk umi dan abid@nish udahlah..


Keadaan umidanish masih tak stabil lagi tapi berkuranganlah berbanding sakit yang lepas.. sakit apa??? Ala bese le.. muntah2 lebih sangat.. tak silap umi lebih 10 botol air masuk dalam badan.. hehe... takpela.. untuk sikecil, asalkan sikecil umi sihat..

Sekarang ni musim hujan kan petang2? risau pulak umi nnt kalau da start kerja.. Ya Allah permudahkanlah setiap hari hamba Mu yang lemah ini...

Salam sayang dari,


Jom Klik banner ni..

gif creator

5 comments:

Cahaya Hidup berkata...

tinggalkan komen berunsur doa kat entry tu ke? itu je cara2nya ya....ok,CH join ya.... :)

UmiDanisH berkata...

CH: camtu je.. mudahkan?? moga doa mu dimakbulkan.. amin =)

ummufaqeh berkata...

dari Jordan boleh join ker?

UmiDanisH berkata...

Ummufaqeh:
bg alamat Malaysia la untuk pengeposan barang.. senang umi nak pos..bole?

NzA berkata...

knapa dgn abidanish??nnti akak jengah ye....

Umidanish pregnent ke????akak doakan agar semuanya dlm keadaan baik2..
maaf cz lama xjengah n byk n3 trlepas.Thanks krn sudi singgah blog akak....