PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Jumaat, 28 Jun 2013

Set Bersalin Shaklee terbaik
Assalamualaikum dan salam sejahtera, Bismillahirrohmannirrohim.. Hari ini umiIzz berkesempatan mencuri masa sedikit untuk bercerita tentang set bersalin Shaklee. Oleh kerana ramai yang dah bercerita dan ramai juga ibu-ibu yang mengambil set bersalin dari umiIzz mengakui keberkesanan set bersalin ini termasuk umi sendiri... Alhamdulillah memang benar dan umi nak kongsikan sedikit pengalaman pengambilan set bersalin Shaklee..
 Terdengar kisah seorang ibu mengatakan tidak mampu bangun sendiri selama sebulan dari katil selepas operation dijalan adalah sangat ngeri bagi kita yang tidak mengalami proses kelahiran secara bersalin. Namun kita hanya hambanya dan Allah yang menentukan jalan kelahiran setiap anak-anak kita. Pengalaman itu membuatkan umiIzz bersedia untuk kelahiran kedua ini mengambil product shaklee selepas kelahiran untuk lebih bertanaga dan cepat sembuh dari luka dalam. Alhamdulillah, perancangan kita hanya Allah yang tahu dan telah disusun.. Pengambilan product shaklee benar-benar membuatkan umiIzz kembali segar dalam tempoh seminggu, dan alhamdulillah semuanya cepat sembuh dan umiIzz bertenaga untuk berpantang walau hanya berpantang sendiri. Sungguh umi tak percaya product shaklee amat-amat membantu umi pulih dengan hanya seminggu pengambilannya.


Kebaikkan pengambilan set bersalin Shaklee seperti berikut :

  • Vitalea (Multivitamin) 
Mengandungi 12 vitamin dan 9 mineral penting yang lengkap untuk keperluan tubuh seharian.
Memulihkan selera makan dan melancarkan process pencernaan
Penting bagi prosess pertumbuhan.
Menyeimbangkan hormon dan bahan kimia dalam badan.
Melengkapkan nutrient yang kurang.

  • Alfalfa Complex
Kaya dengan Nutrisi
Melegakan rasa kebas dan sakit sendi
Milk Booster(bykkan susu badan)

  • B Complex
Menukarkan gula dalam darah kepada tenaga.
Mencegah kelesuan dan kemurungan.
Membantu kelancaran urat saraf.
Mengelakkan stress.
Mengelakkan sembelit.

  • Zinc
Menyembuhkan luka.
Terlibat dalam penghasilan insulin.
Mengekalkan rangsangan bau dan rasa.
Mengawal kelemumur.

Yang ini adalah tambahan bagi set bersalin iaitu
  • Ostematrik
Menolong Pengecutan otot dan Saraf
Mengurangkan Sembelit

Kepada sesiapa yang berminat untuk mendapatkan set bersalin bolehla menghubungi terus umiIzz seperti yang tertera dibawah. Pada umiIzz biarlah bersalin kita nanti kita dan baby sama-sama sihat dan kita memerlukan tenaga lebih, maka pengambilan Shaklee adalah jalan terbaik untuk kita.

Pengedar Sah Shaklee Kuala Lumpur (ID : 915911) 
Dealer Shaklee Kuala Lumpur
Email : alynn_41181mr [at] yahoo.com
Hp : 013.2028.136


 Salam sayang dari,gif creator
gif creator

0 comments: